Dah 2 tahun blog ni ada di laman blogspot. Dah bermacam2 kritikan, pujian dan komen diterima. Aku akan berusaha untuk mempelbagaikan topik dan membinarakan tentang imaginasi dunia aku dari pandangan aku sendiri. Untuk dibicarakan bersama2.


salam adik...
nmpknya abg org 1 la bg komen...
nice introduxing...
keep go on k...
posting more benefit posts...
taking gud care...
keep in touch with ALLAH & ISLAM truth way of life..
wassalam...

p/s:moga amal yg sedikit ini membantu kita dan mempermudahkan urusan kita di dunia dan akhirat... :)
: Muthaqqaf Azhari. May, 11 2008. Kebencian Suatu Kasih

GOOD LUCK exam nnt k!!
wish u all d best..Ganbatte kudasai..

p/s: ~
: itit. October 27, 2008. Final Exam

wah! aku nmpk kedewasaan ko dlm gamba ni.tah nape.. mebe sbb ko pki sleeveless atau ko dh makin gemok. tp ms abselling ko cm knk2 lak. adekah itu ko?

p/s: p mines xpenah btau pon ceh
: sikurus. February 5, 2009. Gunung Angsi Ditawan

euw...

gross~
: oyen. February 11, 2009. Pantang Larang 1 : Kencing

sesungguhnya.. ajal tidak lmbt sminit n tidak cepat sminit.. insaf la sblm anda diseksa ngn azab kubur yg dahsyat...
: ejan. March 19, 2009. Pemergian Yang Ditangisi

Mr. Z itu tak dapat kebebasan sempurna. Ini juga boleh mengganggu prestasi penghasilan benih2 anak yang sempurna, kacak, dan lawa kelak!

____________________________
mcm cakap hal agro pertanian pulak...wakakakaka

weird thing is
u often got this kind questions from people around you...and why you?
aha...
ada la sifat ko yg buat org selamba je tanya benda tu kan?

good post bro ! entertaining..
: [r][a][y] eusouff. April 9, 2009. Spender Selesa

K kan? hehe...
baca entri kaw ni, aku lak teringat kat cinta nyet aku..
hehe..

tersenyum sorang2 gk td.. huk3..
apa-apapun cool jek ngn J..

doa byk2...moga2 dia lah jodoh kamu =)
: AkuAyie. May 26, 2009. Bila Monyet Bercinta

tak sangka plak ada award ntuk blogger.
TAHNIAH untuk nuke...
memang kreatif pun.
tak boring baca blog ni.
: idazafri kamil. July 15, 2009. Yoyooh! Blogger Awards

hehe sronok bace! teruskan =p
: rizz. July 24, 2009. Ku Ampunkan Cintamu : Perempuan

huhu, senior sains nuklear beb...
nanti turn aku plak, lam 3 tahun ag kot, Insya Allah.
: Dough. August 23, 2009. Konvokesyen

semakin hari semakin complicated entry blog ko nih...

kawan.. sumtimes pemikiran manusia ni blom sampai ke tahap melebihi di luar kotak akal.. bukan mudah nak paham uyg tersirat kalu bahasanya sgt terbelit, dibelit dan membelit...

huhu..
: Adam Arjuna. October 1, 2009. Penamat

Aduh bertuahnya kamu..
: Janggel. October 22, 2009. Bekalan Pagi

owh..report card..bila ntah last time tgk card ni..nasib baek skola menengah takde..kalo tak mmg warna warni colour pen dlm buku tu..

hehe...

mode: sejuk + terpaksa pakai jaket tebal2...
: charco. December 2, 2009. Report Card

kipas susah mati bunkface neh.hehehe.
aku suka situasi dr revolusi.hehehe

nice choice! and got shocked dgn lagu selamat ulg thn sayang berada di no6. jiwang gak nuke ni.hihihihi
: faizalsulaiman. December 31, 2009. 2009 100 Most Played Songs

hahaha..
saya ingin cadangkan kita sediakan kain pelikat sendiri dlm beg...
hahaha
klu pakai boxer tidur pakai boxer jer..
blh tk..???
: tengku_fir21. February 15, 2010. Aku Merana Tidur Pakai Jeans Levi's

haha..xawet muda langsung..tgok mcm aku..org cakap aku amek spm dis year..haha
: iyllienaz. March 7, 2010. She said I Am 28 y/o

hahaha.. ko dh blh stat mntak keje kat tmpt len ni.. haha.. klaka wei..
: tOpeQ. April 9, 2010. DeaR Boss...

serius2 la best..
muke kau gangsta siot.
lol
: fikri FAUZI. May 7, 2010. Serius


NUke Rude Blog kini sudah berusia 2 tahun di Blogspot.
Selamat Hari Lahir juga buat adik ku.

NUke

12 Comments:

  1. charco said...
    Happy Birthday NUKe Rude.blogspot

    semoga terus ceria dlm menulis artikel n entry :P

    mode: sudah tamat kuliah :D
    oyen said...
    dem.
    atas dasar apakah komen2 dalam post ini disaring?~
    apekah meng-quote comment mak yang itu jer, dr macam2 yang ada...
    ngaa~

    neway.hepy besday blog NukeRude!~
    :D
    oyen said...
    oh btw...
    hapdet my new link tau..
    http://oyenseyh.blogspot.com

    p/s:takyah show comment ni pn xper, nk roger sama you ja~~
    Jantan Keparat said...
    chaiyok2!
    iyllienaz said...
    congrats!! keep on writing..kitorang sentiasa je baca nukerude.blogspot..
    Lizquek said...
    Aww happy birthday nukey.. my blog's one yr older than you! Muahahahahahahahaah!
    FaizalSulaiman said...
    salam Nuke.
    thanks so much for being writing a piece of ur opinion into blogspot.

    keep on writing and happy birthday for ur blog!
    Adam Arjuna said...
    Hebat...


    KAgum siott...!!
    fikri FAUZI said...
    wow..dah dua tahun..
    keep blogging dude!
    ;D
    tengku_fir21 said...
    fuhh..1 penghargaan yang pertama kali jumpa di blogspot...

    teruskan menulis..membaca budaya kita

    selamat ulang tahun ke-2
    NUke_Rude said...
    terima kasih semua.

    sayang semua.
    silbi abigail said...
    menulis dan terus menulis sambil lebih byk membaca..

    happy birthday nukerude!

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.