Dan walau apa pun yang terjadi,

Dia tetap abang aku.

NUke

9 Comments:

  1. charco said...
    haha...dulu2 ko lg bulat dr abg ko..skg ni abg ko lg bulat dr ko :P

    mode:menikmati sauna di dlm blk..huaaa...
    Abe Annahl said...
    snap foto ktner nih bro?
    iyllienaz said...
    haha..masa kecik pon dah nampak muka garang ko..
    oyen said...
    macam dalam iklan Digi(eh? Digi ker? dah luper lah)...

    "aku kan abang!!"

    (^_^)
    FaizalSulaiman said...
    masa umur bape ni bro?mak aihh muka garang.ehehehehe.

    tetiba teringat iklan apa ntah yg dia cakap: "aku kan abang kau"

    hehehe
    Lizquek said...
    lol.. u mcm x suka je..

    ur face damn cute la..
    NUke_Rude said...
    charco:
    hahah.. biasa la tu. kecik2, adik kna besa.. skang, bia abg plak besa dulu..

    abe:
    dataran merdeka. thn 1990 kot.

    iyllie:
    no komen. haha.. aku manade garang!
    NUke_Rude said...
    oyen:
    haah. iklan Digi! hahaha.. trus rs nk dload iklan tu!

    faizalsulaiman:
    ko pun ckp muka aku garang. hahaha. mekasih...

    liz:
    i bukan tak suka, i'd just gv a look to unknown people yang jeles dgn our brotherhood ni. haha..
    Lizquek said...
    lol.. i meant your face in the picture la!

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.