Kecoh je. baru ingat nak update tadi. Aku bukak je page 'New Post', aku perati yg ikon2 utk mengedit entry tu tak cukup. Pastu br aku prasan yg aku ada kat page 'Edit HTML'.
--
Malas la nk eja betul2. bagi nampak lain skit!

Aku memang tak sesuai dengan rambut panjang. Messy and berserabut bagai apa kejadah ntah. Dah macam landak pun ade gak rupanya.

p/s: Ejaan betul adalah Porcupine

NUke

10 Comments:

  1. charco said...
    haha..betul2...rambut pjg nnt nmpak serabai..takpela..rambut pendek pon ok jgak, jimat syampu.. hahaha
    k.A said...
    haha.sama la.rambut aku tak sesuai panjang.kang nampak mcm apa je.
    iyllienaz said...
    haha..macam pineapple pon ada jugak..
    [r][a][y] eusouff said...
    jangan jadi concubine udah ler...hehehe

    smart apa...cacak2
    kena ngn muka yg GANAS iteww
    FaizalSulaiman said...
    hahaha..setuju ngan ray.rambut cacak2.muka gangster,cam mafia.hahahahahahaha
    tengku_fir21 said...
    owwhhh..fesyen korea kah..???hahaha klu pergi kelas etika dan protokol confirm kena jadi bahan contoh..
    NUke_Rude said...
    charco:
    aah ek! jimat syampu..

    k.A:
    haha. ade geng!

    iyllie:
    ko jahat la iyllie. aku nk jd landak, takmo la jd nanas..
    NUke_Rude said...
    ray:
    cacak pendek takpe la.. ni kalo da panjang, tercacak,... mcm ape je..

    faizalsulaiman:
    trima kasey... :D hahaha

    tengku:
    korea kah? haha.. agak la. sure jd bhn punya..
    AkU said...
    Bro...!!
    ko mik ICE ek??
    hahhaa..
    NUke_Rude said...
    ko jangan nk memulakan spekulasi...

    tak pernah2 aku amik ICE okay!

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.