Assalamualaikum,

baru sahaja balik dari Ekspidisi Kaunselor Gunung Angsi, N9.



The only 3rd-year-and-ahli-BKRS yang join

Antara curam yang perlu didaki



Puncak

Unit-unit makhluk yang turun abseiling dipanggil 'Ultraman'

Aftermath

Water confident

Dengan Bro Bomba(s) yang in-charge aktiviti lasak

Alhamdulillah, Allah memberikan kekuatan tenaga, stamina dan kecekalan mental dalam mengharungi curam yang tinggi, tanah yang beralun, serta aliran air sungai yang jernih sepanjang pendakian ini. Syukur ku panjatkan kepada-Mu.

XPDC kali ni memberi 1 experience baru pada aku; - terminum air tasik!! huhuhu.



NUke

7 Comments:

  1. charco said...
    sedap tak air tasik tu?? hahaha...
    ejan said...
    nak ikooooooooooooot??hehehe
    razy san said...
    bile plak ko nk tawan
    gunung daik bercabang 3 ratus.
    wakakaka
    NUke_Rude said...
    to charco:

    sedap la jugak.

    to ejan:

    eleh .. nak ikooot konon.. hahaha awek ko tak bagi la. huhahaha

    to razy:

    tunggu ko naik dlu la..
    afiq said...
    aku g menyelam kat niagra falls x keco pon..hahahah XP
    NUke_Rude said...
    haha.. ko nyelam? hahahahahhaha (ko wat lawak ke?)
    sikurus said...
    wah! aku nmpk kedewasaan ko dlm gamba ni.tah nape.. mebe sbb ko pki sleeveless atau ko dh makin gemok. tp ms abselling ko cm knk2 lak. adekah itu ko?

    p/s: p mines xpenah btau pon ceh

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.