Since ade 3 4 org kawan2 aku yg nak tengok suasana viva, maka aku letak la gamba2 ni.






*guna Photoscape.


NUke

7 Comments:

  1. faizah said...
    tidakkkkkkk......

    potong2 gambo tepi 2...huhuhu

    bila amek gambo ni??

    x perasan pon, x sempat nak kaber...he..
    Shaima said...
    candid abs!tak sempat kontrol cun pung paie..haha..
    AkuAyie said...
    ohohoh...muker cuak semua org..
    tp masih lg mampu tersenyum ;)
    Encik Azizan said...
    bgs punye photoscape..
    slm knl bro..ngeh3
    Beta@Zerkind said...
    budak yang pkai bju kurung merah corak bunga kecik + tudung peach + pakai spek tu sgt comel.
    hai.. single ke? leh kenalan?
    nnt ko perkenalkan aku kt awek tu ea.
    haha.
    rizz said...
    hehehe muke cuak siot
    Shaima said...
    ala...yg pkai bju kurung merah corak bunga kecik + tudung peach + pakai spek tu je ker sgt comel.kitorg yg len tak comel ker?ktorg pung single and available mcm dia jugak tau.ahaks!

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.