Salam.

Semalam, hari sangat panas menyebabkan kulitku turun darjah kecerahannya. Takpe, abaikan sebentar hal itu. Petang semalam, aku try siapkan beberapa paragraph untuk Bab 4 tesis aku. By maghrib, aku dapat la tambah few things and repair mana2 kesalahan dlm chapter2 yang lain. Kul 8 malam, dah janji dgn geng2 kolej ni tgk wayang. Cuba teka crita apa?

ceritanya ialah Pantas & Garang 4. atau nama bahasa inggerisnya ialah Fast & Furious 4. Ceh! ternyata buruk bila ditukarkan ke Bahasa Melayu. No offense okay!

Mula2 pergi Alamanda, dlm kul 8.50 kot sampai kat kauntr tiket GSC tu. Alih2 tgk banyak seat dah penuh. Since bukan selalu nk lepak2 tgk wayang, and alang2 dah sampai situ, kitorg beli lah jugak tiket walaupun seat tu di 2nd row depan belah tepi kanan. SANGAT TAK BEST. Ni sapa lah punya idea nak gi tgk wayang ni ha? siapa? siapa?


Haha, mula2 tu kitorang takde la kesah sangat since brader kaunter tu ckp skrin n seat tu agak jauh. Ingatkan jauh la sangat. Haram je!

before melempiaskan nafsu menonton wayang, kitorang ke Burger King untuk makan malam! Cewah! Makan benda biasa je, burger feveret French Chicken ngan air Vanilla Coke - satu diet yang tak seimbang kan?

Then, round2 jap dlm Alamanda before masuk cinema hall.


Akibat seat yang terlalu depan dan dekat dengan skrin, di tambah lak kedudukan kerusi yang berada di sebelah tepi, maka kitorg 4 org ni pun bersenget2 tengkuk just semata2 nak menonton PANTAS & GARANG4 tu. Rugi kalau korang tak tengok! Out of 5 stars, aku bagi 4.85 je. Kira okay la tu kan? Tapi kalau korang nak tgk kat wayang, better la korang wat booking dulu, or at least beli tiket awal2. Kalo tak... meranalah tengkuk korang nanti.. macam aku!




NUke

6 Comments:

  1. rizz said...
    huahah sian kat nuke ..msti dongak kan tgok wyg ni heee
    nora de lala said...
    mimi. x ajak.. :(.. nak balas dendam. nak blasah ko ckup2.. tgu2... haha (mcm brani la plak )
    piDa said...
    ahaha

    cian2..

    kalo aku xbeli dah tiket tuh

    ngeheee
    ~ ♣ NiZaM ♣ ~ said...
    xtau xtau!!
    Mr.shari said...
    aha!,wyg pe tu bro?x pnh npk pon,jum tgok 2fast 2 furious!,lagi pantas dan grg!,aha
    wénkt said...
    best erk citer tu>
    cam byk lak citer kne tgk skrg
    tapi masa cam tak mengizinkan langsung walaupun aku hanya kerja dari rumah
    demn

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.