Aku agak cuak gak tadi.

Bukak page Email kat google chrome. Masukkan username. Masukkan password.

"Incorrect pasword"

Refresh.

taip skali lagi username tu. Masukkan password elok2.

"Incorrect password"


Alamak!! Jenuh lah aku memikirkan ape kesahnya. Aku typo ke? tak mungkin. sebab jari jemari ni da laju je taip password kat keyboard tu.



'Caps Lock' punya ikon tu menyala la pulak kat kibod. Damn!

Aku lupa lak yang password ni case sensitive.

Buat cuak aku je.

NUke

3 Comments:

  1. oyen said...
    dah tua-tua ni...
    macam tu lah...

    more prune juice?
    charco said...
    hehehe... :P
    caps lock tu satu hal jgak...kalo cm aku kt sini, salu terconfuse keyboard US ngn UK version..pon tersilap key in gak kdg2..

    :D
    Fauzzan Helmy Anuar said...
    Imaginasi melampau...
    Hahahahahah...
    =D

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.