Senarai Pemenang ABPBH2009.


Pengacara TV Lelaki Popular: Aznil Hj. Nawawi

Pengacara TV Wanita Popular: Fara Fauzana

Pengacara Radio Lelaki Popular: Faizal Ismail (Hot FM)

Pengacara Radio Wanita Popular: Fara Fauzana (Hot FM)

Artis Duo / Berkumpulan Popular: Bunkface

Artis Baru Lelaki Popular: Black

Artis Baru Wanita Popular: Yuna

Artis Komedi Lelaki Popular: Nabil

Artis Komedi Wanita Popular: Noorkhiriah

Pelakon TV Lelaki Popular: Remy Ishak

Pelakon TV Wanita Popular: Tiz Zaqyah

Penyanyi Nasyid Popular: Rabbani

Penyanyi Lelaki Popular: Aizat

Penyanyi Wanita Popular: Dato' Siti Nurhaliza

Pelakon Filem Lelaki Popular: Que Haidar

Pelakon Filem Wanita Popular: Liyana Jasmay

Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat: Datuk Khadijah Ibrahim

Bintang Paling Popular: Dato' Siti Nurhaliza


Favourite Quote: -
"Eh! Memang saja dia bagi lama ke?" - Dato' Siti Nurhaliza ketika memberikan ucapan kemenangan Bintang Paling Popular.

NUke

7 Comments:

  1. iyllienaz said...
    siti nurhaliza anugerah bintang paling popular 2009..yeay!!
    farhana said...
    Yess..menepati ramalan..
    Bunkface, Liyana Jasmay, Tiz n CT..
    luve them =))
    Fauzzan Helmy Anuar said...
    Cepat gila update~
    Huhuhuhuhuhu
    Suka gila bila Dato CT diumumkan pemenang
    Tapi a bit disappointed la sebab ni last pencalonan untuk ABP
    Hurm...
    Tak ape, janji terus sokong Dato CT. Gelak sakan ngan semua membe bila Dato quote ayat yang last tu...
    "Eh, memang saje dia bagi lama ke?"
    Hahahahahaha....
    ismael zaharee said...
    laju ko hapdate ye nuke...
    NUke_Rude said...
    hoyeah hoyeah!

    yuna n bunkface menang jugak.

    anyway, kali ni mmg mcm da bole jangka gak ct menang. tambah2 lak tahun last dia join abpbh, surelah peminat2 dia akn berikan bnda yg terbaik pada dia.
    play_safe85 said...
    ak x tgk ABPBH 2..pe mksd CT 2??? xphm...
    NUke_Rude said...
    siti ckp camtu lepas dia sedar yg dia dh bg speech lama sangat, but then, still xde muzik2 yg nk 'mnghalau'nya dr podium tu. huhuhu... tu yg dia tanya "eh, mmg saja dia bagi lama ke?"

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.