Gila lah. Dah masuk entry ke-400.

Macam2 gak benda yang aku dah cerita. Nasib baik stok cerita ada banyak.

Hm, korang pernah tak tersalah type emel and then hantar pada boss? Ha! Tak pernah? Aku pernah. Nak tau camne leh jadi & apa kesalahannya? Tunggu esok la.


Skang ni mood 400!

Gila!

400!


Jakun.

Terima kasih semua.


NUke

8 Comments:

  1. ayie said...
    hahaa...lpas ni 500 plak :D
    farhana said...
    Huyyo2...
    keep on blogging..
    suka bc blog ni sbb santai =)
    Adam Arjuna said...
    dan disebabkan tu blog ko jadik sumber inspirasi aku..

    tak sesia kan ko menang award blogger.. ombaaaaaaaaaakkk!!!

    wa suspect lu la bro!!


    p/s: aku bru kejap td tersalah antar emel kat org len.. sgt la confidentnya.. org len yg antar, org len yg aku reply..
    NUke_Rude said...
    ayie:
    kalo 500, lagi la jakun!! whooaa!!

    farhana:
    trima kasih tau baca blog ni :D

    adam:
    pnulisan ko pun hebat gak bro. blogger kna sama2 bg support. cewah!
    FaizalSulaiman said...
    kongratulasi bro;)
    NUke_Rude said...
    terima kasih :)
    charco said...
    good luck!! :D

    masuk entry ke 500 jgn lupa bwk aku mkn satay kajang :D
    NUke_Rude said...
    charco:
    bukan takat satay kajang je.. timun pun aku blanje. haha..

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.