Salam.

baru balik dr jumpa dentist dan makan tengahari (ceh!).

Ferdi awal-awal dah plan nak ke Genting Highlands dengan rakan-rakan yang lain. Dia kata esok nak pergi. Wah! Dahsyatnya! takpelah, mereka berkelapangan pada waktu esok... Lagipun, aktiviti ni memang dah lam rancang, cuma asyik postponed je. So, Ferdi as Project Manager pun memilih esok untuk melaksanakan projek yang sudah lama terbengkalai tu.

Aku decide untuk tak turut serta. Sebab apa? Sebab nak wat thesis aku. memang lah aku di-offer oleh mereka untuk tolong buat analisis mekanikal tu, tapi, aku rasa aku da lama sangat tak masuk lab tu. Huhu, lagipun lab aku kat Agensi Nuklear. Alang2 esok ada kelapangan, baik aku buat thesis dulu.

maaf ya rakan-rakan, bukan bertindak mementingkan diri, cuma ada perkara yang perlu didahulukan. Tadi, Ferdi dan Nora begitu komited memujuk aku untuk join diorg esok. Tak cukup dengan tu... Faeezah ngan Nahar pun berusaha untuk mengajak aku ke Genting esok. Siap ada plan nak culik aku tuh! huhuhu~

Tapi takpe, aku tak kesah pun kalau tak dapat join korang bersuka ria... Dalam masa yang sama, aku pun taknak la program ni tergendala (sekali lagi) atas sebab aku tak join sekali. Ala, rilex la weh... Bukannya korang takleh happy pon kalo aku takde. lagipun Nora join kan esok? So, boley aa dia tolong amikkan gamba2 korang! hahaha.





So, aku decide untuk tak pergi dan mengutamakan thesis aku dulu. Maybe next time kot. Nanti jgn lupa amik gamba banyak2, pastu jangan tunjuk kat aku. Huhu~.

Ok lah.

Ni je untuk hari ni.









NUke

15 Comments:

  1. tOpeQ said...
    ni msti sbb ko nk g ngn kteorg nti... g ngn kteorg lg best..hahaha
    ejan said...
    btol ckp topeq 2.. ko pi ngn ktorg lg best.. hahaha.. ktorg kn lelaki yg hot.. hahaha..
    aPish said...
    ko sangkut kn beg ko kat tiang tu eh?
    utk keselamatan ke?
    nggeeee...kretip2...bgus!
    razy san™® said...
    ijan kitorang je yg hot..ko x..ko warm2 chicken shit..wakaka

    bgus2..keselamatan amt d'utamakn..tp jgn ko bwk skali tiang tu ke bilik..hahha..

    jom la g genting..3 thn dok ukm, x pnh g genting lg ni..sob..sob..sob..
    ejan said...
    hahaha.. ko xd duit.. jgn byk bunyi.. hahaha
    NUke_Rude said...
    Haha.. ape saja lah..

    Jom aa g langkawi pulak ke..haha.
    razy san™® said...
    ceh xde duit pe
    ni hutang air tin ko x byr lg
    wakaka

    alang2 g siam..
    haha
    ejan said...
    hahaha.. utang flatlet ko pn xbyar lg kt aku.. talk 2 d hand la.. hahaha
    ~ ♣ NiZaM ♣ ~ said...
    yeszzz
    ko ingatkan aku pasal utang flatlet
    haha cpt2 byr
    NUke_Rude said...
    haa.. dah jadi ruangan kutip hutang da! hahaha
    Shaima said...
    Genting=cockscrew+pirate+cyclone+cawan ribena
    =muka aneh2.
    wakaka...:D
    razy san™® said...
    aler ko sndri kte leh byr lps aku grade nt..

    nt aku byr la..isk2..
    ko hutang budi dgn aku tau..
    wakakak
    nora de lala said...
    cedey tau xder ko.. cunyi idupku di gentintg. bagai laptop tanpa wayarnya.. waaa.
    NUke_Rude said...
    ala, xpe nora.. nanti pgi lagi.. aku join lak! haha
    Costa Rica said...
    This comment has been removed by the author.

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.