Salam.

Hari ni aku attend(ed) KVC 09. Hari terakhir karnival kolej untuk sesi 0809. Hm, so far, aku leh conclude kan yang KVC kali ni bergred moderate. Mungkin faktor cuaca turut melambatkan dan merencatkan beberapa perancangan karnival. Tapi, semua tu ada hikmahnya kan?

Back to last day karnival, pagi tadi cuaca baik dan aku gi tengok member2 aku main futsal. Layan gak la. Walaupun tak menang, tapi puas hati la kot dorg main futsal tu. Aku? Aku tak main. Sebab tak terer! Haha, duk tepi amik gambar je. Biase ah, jurufoto amatur yang tak bertauliah mahupun tak bertali pinggang hitam ke merah ke ape2 kaler la. Aku amik gamba ikut suka je. At least, sambil2 aku amik gamba tu, aku leh aa pilih mana2 yang terbaik untuk submit assignment photography aku next week. Huhu.


.
Lupa lak. Semalam Manchester United KALAH dgn Liverpool!!!! Woooohooo.... suka! suka!
.
Then, malam tadi, upacara menyampaikan hadiah2 dan penutupan karnival. As usual, mesti la ada artis jemputan untuk perform malam tu. This year, AJK yang in-charge performance pilih band 'Melastik Bintang'. Hm, to be honest, aku tak la minat sangat band ni, pernah gak dgr 1 2 lagu dorg.. So atas sebab tu, aku takla terlompat2 sangat time dorg perform tadi. Apape pun smart gak la performance dorg tu. Cubaan aku nak mintak guitar pick guitarist dia GAGAL, sebab? Sebab dia kata pick tu pun ada 1 je.. pastu dah hilang mana ntah! Hahaha. Nway bro, layan kan aja ya!

Dapat bergambar je memandangkan gagal mendapatkan pick guitar

.
Isu Plagiat:

Mungkin nampak tak manis kot kalau aku cerita secara terbuka. Some of my friends dah tau. Tapi, biarlah... aku malas nak crita kat blog ni.. Kang ada lak pergaduhan besar (lagi). Biasalah, blog aku ni mana pernah sejuk.. suam2 panas je. Kontroversi skit. (Mungkin kerana aku ni JUJUR? Ape kah?? Haha) Tapi, tu lah. Nak pesan je. BE ORIGINAL kay, camtu kan lagi murni. -Peace-



Esok Isnin: bermulalah kisah kebosanan menghadapi kuliah2 ilmiah. Takpe enjoy ur last sem lectureS ok! Lepas ni... ko nak tido sepanjang masa pun takpe. Hm, rasa rindu kat family. Apa la khabar dorg kan? Rindu J juga!





Penat dan Malas nak tidur awal;
NUke

4 Comments:

  1. Shaima said...
    g dinner with my friend,nyesal sbb ade bola.naik pekak telinga ku dia jerit2.dia bet,menang rm110 for liverpool.haha..
    4-1:susah nk caye plak.
    charco said...
    watever it is, man u fan forever..
    Glory glory Man United..

    (mode: damn u L)
    ~ ♣ NiZaM ♣ ~ said...
    yup MU MU..
    sekali kalah x bermakna kecundang selamanaya..
    hahaha
    ejan said...
    yes.. aku menang xplorace.. 2 je yg penting.. hahahaha

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.