Hujan Hujan...

Hujan Ceria.
Jangan Ganggu
Hujan Ceria.

Kau datang
Dan Pergi

Mari padaku
Hujan Ceria.

Kau datang
Dan Pergi...

Mari padaku
Hujan Ceria...





Sapa ingat lagu iklan ni? Dah lama rasanya lagu ni? Anyway, Hujan tak stop lagi dan aku masih di office. Chat dgn Khairul Anwar kat FB, dia ada mention pasal masakan mak.

Terus aku lapar.


NUke

7 Comments:

  1. iyllienaz said...
    s.alam xhujan..tu yg pelik..
    charco said...
    hujan buatkn kita rasa lapar..jom la g mkn!
    k.A said...
    lapar mskn emak~
    si buta warna said...
    harap-harap minggu depan akan hujan setiap hari. aminn.
    aZizoL said...
    aku dah makan


    dan aku dah kenyang..

    sekian
    NUke_Rude said...
    sorry dudes & girl,

    lately bz dgn paperworks. anyway, thx 4 dropping by.

    love u all.
    aisha said...
    salam..just met ur blog bile search
    'hujan ceria'..at last,sye jumpe gak org yg tau lagu nih.thank god..tp sdey,xde kt youtube..btw,nice blog..=)

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.