Woo woo..
Nampak ketarakah dilema di wajahku?

-Dugaannya; Hujan

--

Hari ni tak masuk office, sebab motor kesayangan telah mengkhianati tuannya. Boleh plak mati enjin tengah2 aku kat hiway; just 500 meter sebelum tol Penchala LDP.

Motor motor... Sayang betul aku dekat kau ni. Malam ni kita tidur sama2 eh! Kita peluk-peluk and cium-cium ya motor... Sayang motor!



Melayang lagi duit. Bajet pun lari. Kepala pun makin botak.

NUke

10 Comments:

  1. charco said...
    hehe..well asam garam bekerja.. ada masa moto "mengkhianati" tuannye..tp asalkn buah hati mu sentiasa bersama mu..

    btw, jgn tensen2..nnt aku blanja mkn ok!
    FaizalSulaiman said...
    sabar bro..sabar.

    kejadian sama selalu menimpa lappy aku bila nak start keje.huh!
    putra said...
    nasib baik motor wt hal..kalau tak ko kena gi keje..hehe
    Lizquek said...
    awww....

    well while ur gone, we got 1 new reg for w2w and 1 of ur bio ppl paid! yay!

    ;)

    so it aint all that bad.. :)
    NUke_Rude said...
    charco:
    huhuhu.. btul tu.. wuuu

    faizalsulaiman:
    huhu.. lappy xpe lagi.. aku ni, moto... sib baik x xcident.. wuuu

    putra:
    ya. itu salah satu kbaikannya.. wuuu

    liz:
    huhu. thx liz! yeah, not evrthg's bad..wuuu
    iyllienaz said...
    ahh..ko saje nk tulis yg ko makin botak..
    [r][a][y] eusouff said...
    minyak abis kowt...

    hahaha
    NUke_Rude said...
    iyllie:
    tak lah.. masih berambut~

    ray:
    tak la.. masih berminyak. battery kong!
    AkU said...
    asal ko xroger je aku..leh aku g pick-up ko..erk..
    asna ashraff said...
    mmm lepas ni tdo kan motor atas katil :)

    dan bagi makan vitamins k :D

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.