Salam.

Kau pernah memaki hamun tak bila citer yg ko tgk kat cinema tu tamat? Aku pernah. Semalam. Kurang hajar tul director citer Twilight tu. Ada ke patut habiskan crite yg best macam tu. Serious dowh. Aku tak puas hati. Bukan sebab tak best, sebab BEST dowh!


Ni yg buat aku tak sabar nk tunggu sambungannya nih.

NUke

14 Comments:

  1. iyllienaz said...
    ak xtgok pon lagi new moon ni..mcm xbest je..
    peAnut said...
    beat kan?kan?hehhh..
    ko ad baca buku die x?
    klu da bca pasti tau smbungannye..huhu

    p/s:drools over jacob's body =p
    Hans said...
    xajak !
    Janggel said...
    Hahahah memang best pon!
    Kalo rajin pi la baca buku ke3 dan ke 4 dia eclipse dan Breaking down..takyah tunggu muvie taun depan lalalala.
    FaizalSulaiman said...
    aloo dear nuke;

    kan aku dah ckp.sangat sentap bila director tu habiskan camtu je kan?

    jum, kita ramai2 sekeh kepala dia, nak?ngee

    saja nak bagi tak sabar tunggu Eclipse:-)
    «♪Ruff♪» said...
    ngee aku gak x gi tgk lagi...huhuhu
    NUke_Rude said...
    aku taknak baca buku tu.. sebab malas dan aku tak suka baca buku citer yg dah ada dlm bntuk filem... huhu
    Anonymous said...
    ''bella,will you marry me???''

    -nnana-
    tengku_fir21 said...
    kenapa harus gantung begitu...







    p/s:best lagi twilight
    NUke_Rude said...
    geram kan?
    Janggel said...
    sebb baca buku lagi best! kalau filem banyak yg potong ahhahahaha
    NurulAmnie said...
    haha.....unfinished ending rupanya..
    mR.sYaH said...
    citer ni best.. sambungannya wajib tonton..
    NUke_Rude said...
    janggel:
    aku mls nk mmbaca.. itu sebenornye bro...

    amnie:
    gitulah gayanya...

    mr.syah:
    ya bro. aku menunggu sambungannya.

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.