salam & salam sejahtera kepada kalian.

Harap semuanya baik2 belaka. Okay, sekali lagi aku mahu mengucapkan terima kasih atas feedback yang aku pun tak menjangkakannya. Ini semua gara-gara cerpen bersiri yang aku mulakan atas rasa suka-suka; "Ku Ampunkan Cintamu". Dan oh, persoalan sama ada masih ada sambungan atau 'season 2' berkenaan siri ini, akan aku beritahu dalam entri aku hujung minggu ini.

Anyway, enough series. We'll discuss about it this weekend okay :)

Bagi aku, normal utk kita terus lock pintu once kita melangkah masuk ke dlm toilet. Especially public toilet. Selain memberikan 'petunjuk' kpd org lain yg tandas itu sdg digunakan, aku rasa ni salah satu cara gak utk kita menjaga keselamatan diri dr segala ancaman yg mungkin boleh timbul. But what if kita masuk tandas di rumah? Adakah pintunya ditutup rapat dan dikunci? Kalau bersendirian, mungkin tidak..


Oh, macam mana lak kalau masuk ke dlm tandas yg ada dalam blik tidur? Sure lah tak kunci pintu kan, melainkan kalau tandas tu korg share ngan bilik sebelah! Hahaha. Anyway, disebabkan bilik aku lengkap ngan pakej 'tandas' yang tak boleh dikongsi, maka timbul habit baru aku utk selalu lupa mengunci pintu bilik air/tandas ketika sdg mandi or melepaskan hajat...

But kat luar ke, office ke, aku still ingat utk kunci pintu la.. Huhuhu.

So, macam mana nk buang habit yg semakin parah ni ha? Buatnya tiba2 ade org masuk bilik aku ke, then tiba2 je tolak pintu toilet time aku tgh beraque.. huhu camne??? camne??


p/s: Final dan penentuan siri 'Ku Ampunkan Cintamu' akan dipublishkan pada hari Sabtu, 19 Disember 2009 jam 8 mlm.

NUke

7 Comments:

  1. FaizalSulaiman said...
    ada pengalaman member yg lupa kunci pintu sewaktu berry.hahaha.nasib kawan tu tak demam kura.hahaha

    saya tunggu,,saya tunggu.hehehehe
    charco said...
    kunci pintu agar kucing atau binatang laen tak msuk.. hurm.. ada kucing ke kt sana?
    iyllienaz said...
    wey..aku tnya maen2 je,sbb btol la aku mmg slalu jumpe bacaan gay sbb mmg aku suke baca cerpen org..ko pon tau aku dok baca cerpen ni since dulu2 lagi..tetibe lak anon tu menjawab dgn penuh smangat n emosi..jgn la garang sgt..aku cuma tnya saje2 je..
    NUke_Rude said...
    faizal:
    walaweh.. kalo aku.. da betrabur dah cirit tuh. hahaha

    charco:
    wek! itik ada la.. haha

    iyllie:
    1st, aku tak marah la bila ko tya soalan tu.. aku just impressed n kagum. anyway, aku tau yg kamu antara readers yg mngikuti series ni.. thx iyllie :)

    Jgn lupa baca siri akhir sabtu ni. :)
    tengku_fir21 said...
    hahaha...
    ermm...tak tahu lar...

    ader episode terakhir...???
    harap2 ader sambungan lage...(sebab malas nak beli novel melayu)
    tagskie said...
    hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/
    NUke_Rude said...
    tengku:
    hahaha.. mentang2 la blog aku ni free... huhuhu

    tagskie:
    :)

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.