Salam dan salam sejahtera semua.

Alhamdulillah, hari ni aku agak ceria di ofis sebab dah tak keseorangan! Hahaha. Walaupun Lissa dah balik dr percutiannya di Cameron highlands, tapi tiada bekalan strawberry utk aku. Sebab dia x sempat lak nk g beli! Cis! Takpe Lissa.. tengok la u nanti... Muahahahah! >:)

Anyway, (ya aku suka guna perkataan anyway) aku ni sorg lelaki yg suka pada bentuk petak. Mostly, segi empat sama atau dlm bhasa penjajahnya; SQUARE. Kenapa aku suka? Sebab pada aku, bentuk ni sangat adil! macam aku la konkononnye.

Sebenarnya bukan pasal bentuk ni yg aku nak cite. Cuma kebetulan cadar tilam aku tu bentuk petak2, maka mukadimah la skit. Walaupun aku ni lelaki dan terkenal dgn sifat malasnya, aku tetap melipat selimut dan menegangkan cadar after bangun dr tdur. I can say yg itu dah jadi habit kot sejak masuk skolah asrama. I should thanks to my warden; En. Maznan swaktu di MRSM dlu. Entah apelah kabar beliau.. wuwuwu.


Lipat selimut, regangkan cadar dan tepuk2 bantal mmg dah jadi habit untuk aku. Bukan apa, bila katil@tilam nampak kemas, once balik dr keja mmg rasa ghairah and tak sabar nk landing. After the whole day penat bekerja, aku mmg selalu jugak terlena stiap kali aku landing atas tilam tu. And yeah, aku sangat crewet pasal kebersihan tmpat tdur. Kenapa? Sebab itu tempat tdur...

And yeah, aku prefer takde katil sebab nk menjimatkan space and tak mau ibu or sapa2 sumbatkan kotak2 bawah katil tu. Nanti jadi tempat pembiakan lipas. Dan satu lagi sebab aku tak nak katil ialah....

(hilang idea).

p/s: Aku pernah gak tdo di luar khemah kat dlm hutan. Sejuk bai! Esok pagi trus sesema. Btw, binatang oren dlm gambar tu namanya Butch! Yeah, ia sangat comel dan suka menggigit leher ku. Eh!

NUke

9 Comments:

  1. FaizalSulaiman said...
    bia aku tambah.
    ko mls ada katil sbb ko sgt ganas di atas katil dan selalu jatuh.kan?kan?

    hahaha...

    eh butch ko tu comel okay.buat aku nak gigit ekor kontot beliau.hahahahaha

    weh word verification kalini asmara.hahahahahahaha..klako sengal
    AkU said...
    ngee~`
    love me butch..
    lol..
    ke 'bnde' lain gigit leher ko..
    kantoi..
    NUke_Rude said...
    faizalsulaiman:
    eceh! betuko gambo lak ngko ye bro... anyway, aku x ska katil sebab aku takut ade benda lain duk nyorok bwh tu. hahaha..

    asmara eh bro.. gila romantis blog aku ni. haha..

    aku:
    ko ni bro.. suka la wat kontroversi.. hahaha. aku je yg salu gigit butch tu.

    p/s: Butch ni salah 1 watak dlm dooodolls. Dia ada kuasa kentut. leh tgk kat www.dooodolls.com

    :)
    FaizalSulaiman said...
    whattt?? ada kuasa kentut?. tanak aku gigit ekor dia.lalala

    hahaha..romantik ala "ku ampunkan cintamu" style.hehehehe

    word verification==)kutipan. hahahahahahaha
    AkU said...
    mksd aku 'bnde' lain..migkin..pelesit ke..blaa..bla..yada..yada. ke..
    ish..
    Lizquek said...
    alah!!! :( sorry k... next time la aku beli strawberry k? LOL!
    charco said...
    hahaha...lawa plak design cadar tu.. btw makhluk aneh tu,tak seram ke mlm2? terjaga tgk2 ada muka aneh cm die kt sblh.. haha

    mode:study......
    NUke_Rude said...
    faizalsulaiman:
    hahaha. nasib la ko bro dpt word yg plik2..

    aku:
    oh! :|

    liz:
    strawberry.. no strawberry, no talk! hahahahaha.. :D kidding lah!

    charco:
    well. tgk la sape yg beli.. huahuahua. butch tu comel la. kot?
    iyllienaz said...
    haha..gila xpercaya xde katil..haih..mase kat mrsm dulu xtdo ats katil gak ke?hehe
    butch tu comel wey..

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.