NukeRude's 2009 100 Most Played Songs
Thursday; December 31, 2009


Hm, Top10 dah dikenal pasti, so skang ni aku akan meneruskan random play; biar pc ni yg tentukan lagu mana yg paling banyak playcount sepanjang tahun ni. Ingat ya, ini bukan carta playcount lagu seluruh dunia... cuma drpd komputer peribadi saya saja.

Cepat teka lagu mana #1?

NUke

6 Comments:

  1. a.t.O.k.c.o.0.L said...
    er lagu owl city, fireflies!
    Anonymous said...
    love story-taylor swift

    -nnana-
    FaizalSulaiman said...
    ermm..aku rasa citarasa ko mst berubah2 neh?

    puspa st12 kot?wakakaka
    NUke_Rude said...
    atok:
    bro.. lagu tu x sempat masuk carta lagi laa.. haha

    nnana:
    top 10 siot... almost there nana...

    faizal sulaiman:
    erk! almost there bro!!!
    tengku_fir21 said...
    errmmm dan lagu paling berpengaruh dan btul-btul "bomb" ialah tak mungkin kerna sayang kot...
    hahahah...tapi aku lebih gemarkan lagu "mengejar mimpi"
    a.t.O.k.c.o.0.L said...
    ah.xde
    nak cube agi.
    erm lagu lady gaga.
    just dance

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.