Macam2 benda belaku dalam tahun ni. Sama ada yg baik, best dan juga yang buruk dan tak best. Jadi, kat sini aku senaraikan beberapa benda yg menjadi favourite aku tahun ni & all-time favourite (a decade).

2009 Fav Movies:
  1. Transformers : Revenge of the Fallen
  2. Twilight Saga : New Moon
  3. Geng: Pengembaraan Bermula
  4. Harry Potter and the Half-Blood Prince
  5. Talentime
All-Time Fav Movies:
  1. Transformers (2007)
  2. Sepet
  3. Transformers : Revenge of the Fallen
  4. Twilight Saga : New Moon
  5. Geng: Pengembaraan Bermula
2009 Fav Album:
  1. Fearless - Taylor Swift
  2. Rossa - Rossa
  3. Out of Ashes - Dead by Sunrise
  4. Mencari Konklusi - Hujan
  5. Ocean Eyes - Owl City
All-Time Fav Album:
  1. Under My Skin - Avril Lavigne
  2. Breakaway - Kelly Clarkson
  3. Transkripsi - Siti Nurhaliza
  4. Meteora - Linkin Park
  5. The Reason - Hoobastank
2009 Fav Malaysian/Indonesian Songs:
  1. Situasi - Bunkface
  2. Revolusi - Bunkface
  3. Dan Sebenarnya - Yuna
  4. Entah - Afgan
  5. Bencinta - Faizal Tahir
All-Time Fav Malaysian/Indonesian Songs:
  1. Pastikan - Siti Nurhaliza
  2. Pergi Tak Kembali - Rabbani
  3. Cobalah Untuk Setia - Krisdayanti
  4. Situasi - Bunkface
  5. Babe - KRU
2009 Fav English Songs:
  1. Love Story - Taylor Swift
  2. Halo - Beyonce
  3. Fireflies - Owl City
  4. Already Gone - Kelly clarkson
  5. Just Dance - Lady GaGa ft. Colby O'Donis
All-Time Fav English Songs:
  1. My Happy Ending - Avril Lavigne
  2. The Reason - Hoobastank
  3. Love Story - Taylor Swift
  4. Umbrella - Rihanna ft. Jay-Z
  5. Crawling - Linkin Park

2009's Everyday-Must-Visit Website (excluding personal blog):
  1. Facebook

So, what's yours?

NUke

9 Comments:

  1. a.t.O.k.c.o.0.L said...
    alltime fav malay/indon songs #2 = rabbani.cayalah bro!hahaha

    alltime fav eng song aku:fall for you.terbaekk.
    iyllienaz said...
    ohh..baru perasan..xtgok lagi cite geng upin ipin tu..hadoii..
    FaizalSulaiman said...
    yeah!!! tatau nak ckp pe sbb semuanya fevret aku gak.err..down by jay sean ft. lil wayne takde ek? hahaha
    alhaqimi said...
    wah...dah siap list2 nie..nie cam tak lengkap je lagi..belum masukkan makanan kegemaran..butik fev..haha..

    anyway: gudluck for 2010!

    p/s: filem berjaya menawan hati 2009 = AVATAR =]
    Janggel said...
    Already gone! best best!!!
    tengku_fir21 said...
    hahaha
    blh tak klu aku nak senaria gk kt sini...
    fav movie
    2009:brothers
    all time:talentime
    fav album
    2009:crazy love-michael buble
    all time:transkripsi- siti nurhaliza
    fav song
    2009:tak mungkin kerna sayang-alyah
    all time:pastikan-siti nurhaliza
    fav english song
    2009:down-jay sean
    all time:perfect-simple plan



    *hahaha..sori ler menyibuk buat senarai kegemaran aku kt blog ko...
    Janggel said...
    SALAM TAHUN BARU 2010 !~ Semoga Tahun baru 2010 memberikan sinar kejayaan yang lebih cerah! Amin~!
    NUke_Rude said...
    atok:
    haa.. ko jgn tak tau.. feveret tu lagu tu..

    iyllie:
    x tgk lagi?? huh! rugi rugi rugi...

    faizalsulaiman:
    xsempat nk minat la algu tu thn ni, maybe next yer kot..

    alhaqimi:
    kang masuk byk2 kang penuh lak satu muka ni.. wuwuwuw
    NUke_Rude said...
    janggel:
    ha ah. best br0!

    tengku:
    haa.. bagus bro! aku x kesah pun ko buat list kat blog ni. lagi meriah :)

    janggel (lagi):
    selamat juga utk kamu :)
    Amin~

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.