Okay,

Entry ni lebih kepada menyahut seruan seorg blogger yg gigih membuat 1 contest. Mudah je dan tak memerlukan byk tenaga utk participate. 22 dec lepas, KameraX tlh menginvite aku utk join contest yg dia anjurkan tu, (klik sini utk ktrgn lanjut); cuma perlu amik gamba n letakkan caption. Kata kameraX, gambar tu x kesah sama ada gamba pokok, org, whatever; sebab dia lebih mementingkan caption.

So, atas nama seorang blogger-tegar-yang-tak-mahu-ketinggalan-zaman, aku pun gigih join contest ni. Menang atau tak, aku tak kesah sebab itu mmg adat pertandingan. Lagipun aku ni bukan fotografer professional. :)

KameraX; here's my entry.



p/s: Ni boleh wat cover novel ni.. hahahahaha... >:)

NUke

12 Comments:

  1. ♥chentaMAYA™ said...
    plez vote 4 me. num 5. chentamaya http://shawlsayucinta.blogspot.com/2009/12/undian-dibukajom-undi-mereka.html
    farhana said...
    pic worth thousand words...
    gud luck 4 dat contest :)

    *semangat menulis novel yg begitu menebal ;P
    FaizalSulaiman said...
    wah join jugak ko bro.meriah2;-)

    ps--)nuke guna sex appeal utk menang.hahahahahahahahahahahahahha
    NUke_Rude said...
    chenta:
    insyaallah.. :)

    farhana:
    agreed. wah, mnulis novel juga.. :)

    faizalsulaiman:
    ni da jadi satu fitnah ni.. ade ke kata aku gna sex appeal utk menang! hahahaha. join jebro. menang kalah tak kesah pun :)
    farish H said...
    sexynyaa hahah!
    farhana said...
    pembetulan fakta:
    menulis novel ------> its u not me :)
    tengku_fir21 said...
    hahaha kedengaran menarik sekali...
    a.t.O.k.c.o.0.L said...
    hmmm
    aku teringin jgak.
    tapi sampai je nak edit gamba,

    *blank*

    terima kasih idea.
    faiq said...
    gua tgh cri model porn...lu nk ka?
    NUke_Rude said...
    farish:
    tang mana ya?

    farhana:
    oh.. aku ker? hahahah... =D

    tengku:
    join aa bro.. :D

    atok:
    hahaha. aku pun salu gak camtu..

    faiq:
    bape lu bayar?
    AkU said...
    ngee~~
    iyllienaz said...
    haha..betol2 bernas idea utk picture ni..terbaik..=)

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.