Sebenarnya kisah masa lalu lah yg menjadikan kita sekarang ni. Kena amik iktibar atas segala kesilapan yg dah berlaku dan cuba memperbaikinya.

Aku ada 1 kehidupan yg teruk dulu2.

NUke

8 Comments:

  1. a.t.O.k.c.o.0.L said...
    yang lebih baik adalah menyedari dan cuba untuk memperbaiki.
    kalau tahu tapi stil xde wat pape, same jek dulu or skang pon..
    iyllienaz said...
    hmmm..pengalaman mendewasakan..
    charco said...
    no worries mate..each person buat kesilapan masa dulu2..anggap je dulu kita kurang matang dlm berfikir n we should try harder to be better in future..

    for those yg suka condemn kita tu, just ignore them,because who r they to judge people.. just be ourselves and live the life.. :D

    mode: seronok after buat snow-duck
    FaizalSulaiman said...
    mengenangkan satu benda silam yg hitam bleh menjadikan kita seorang insan yg berwaspada. waspada supaya tidak akan mengulangi nya semula;)
    Adam Arjuna said...
    bro..
    everbody has it...
    but dont feel regret about it coz' without the past, we cant even know how to be like today..
    kan..
    Dough said...
    Artikel paling pendek penah ada lam blog nuke rude...
    hahaha

    BTW, walaupon pendek, tapi penuh makna2 tersirat, bravo!
    zegna said...
    to nukees,

    at least u know that u r being ur self~~
    NUke_Rude said...
    :)

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.