Aku rasa ni iklan TV Malaysia yang paling best n kreatif pernah aku tengok. Ala2 iklan MTV VMA. Bagus gak la, advertisement kat Malaysia ni makin maju. Huhuhu. Ke aku sorg je rasa macam tu? Based on promotion yg TV3 buat tahun ni, aku rasa kita boleh expect somethg 'meletop' kot pada AJL kali ni. Kau rasa sapa menang?

Susah gak nak teka ni.

NUke

14 Comments:

  1. charco said...
    wow...makin best la iklan AJL.. :P

    mode:-freezing-
    farhana said...
    Tau xpe..
    iklan tu mmng smart
    erm...xbleh nak teka siapa..
    but hopefully not Hafiz :P
    AkU said...
    aku ghase aku tau spe menang kali nih..
    NUke_Rude said...
    charco:
    tu la pasal.

    farhana:
    yah!.. hafiz?? erm erm..

    aku:
    aku pun rasa aku tau gak sape yg menang.
    AkU said...
    ko ghase pe yg menang ek??
    FaizalSulaiman said...
    smart2!!!

    aku rasa kan, misha leh menang kot;P
    ammaR said...
    ajl base on lagu kan.. klu vokal aku ske black! hehe, suberp gles..
    razy san™® said...
    hmm...
    iklan ni superb!!
    tp bkn idea aku la..idea art director aku kalo x silap...

    iklan AJL yg Hot.fm je idea aku.

    kalo nk ikutkn..rasenye antara bunkface n hujan..
    bdsrkan persembahan live, hujan mantap!

    bunkface pula dh bwk 1 elemen baru dlm industri muzik msia..so sape tahu antara 2 band ni yg akan menang...

    sok nk g tgk reheasel..nk join??
    free la kalo gi dgn aku....(staff bleh bwk rakan2 diorg tgk)
    faiq said...
    aku yg buat ikln ni
    NUke_Rude said...
    aku:
    bunkface kot. ahhaah

    faizalsulaiman:
    huhu. x tau la sape yg mng bro. huhu

    ammar:
    yup! vokal black sdap. tapi jgn lpa lak misha omar tu. da 2 kali mng vokal tbaik AJL. aizal tahir pun pnah mnang gak.

    razy:
    walaweh.. hebat! hebat! agak2 kalo join dpt backstage pass tak?

    faiq:
    oh! ye ke? hebat!! :P
    [r][a][y] eusouff said...
    mmg hebat

    tapi...

    voice over at the end tu
    mcm kureng sikit...
    mcm tak kena

    huhuhu
    razy san™® said...
    nuke:
    backstage xdpt la...
    kalo AJL ni ssh skit..sbb event bsr..

    faiq:
    ko wat??hmmm..ko kje ke CSD (media Prima)...pape pn mmg iklan ni best
    NUke_Rude said...
    ray:
    ha ah!!! spoiler...

    razy:
    oh! xde eh.. hahahahaha..
    Janggel said...
    Eh tak sangka pulak diorng shoot kat depan opis aku! Masa bile ek?? tak perasan plak. hahahaha...rugi!

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.