Salam.

Okay. Hmm... teringin jugak sebenarnya nak main instrument. Drum, keyboard... and lately, rasa macam nak belajar main gitar. Hahaha. Cita2 dan angan2 yg besar. Bajet nk blaja main semua bnda tu n buat lagu sendri. Entah bila bole tercapai semua angan2 tu.



Ade sapa2 yg penyabar boleh ajar aku main gitar?

Atau drum, barangkali...?

p/s: Pandai bermain gitar juga menambahkan point masculinity... bak kata sorang kawan aku dulu...

NUke

8 Comments:

  1. FaizalSulaiman said...
    bagus la ko bro.dulu aku hanya pandai main lagu "scorpion" apa jadah aku tak ingat la.haha..tu je yg aku tau main. keyboard pandai sket2.tp dah lama..sumpah dah tak ingat.

    ayat bawah paling tak ble bla.

    "menambah maskulin"hehehehe..

    betol gak tuh;)
    iyllienaz said...
    haha..maskulin..tambah populariti jugak..
    a.t.O.k.c.o.0.L said...
    aku pon teringin nak main.
    tapi mesti ended up x jadi.
    hahaha
    shit.
    aku mmg x de bakat seni.
    dem!
    ai@reel said...
    dulu teringin belajar but bila jari ni tersentuh tali gitar tu ...terus putus....eheheheh
    NUke_Rude said...
    faizalsulaiman:
    haha. at least ko pnah gak la main 1 lagu.. huhuhu. aku ni? haram..

    iyllie:
    yeah. semua itu penting.

    atok:
    betul. selalunya mesti hangat2 tahi ayam. tapi aku rs kali ni nk main btul2. especially drum. hahaha.

    reel:
    helo! hebat nye kamu, baru sentuh dah putus.. wuwuwu
    AkU said...
    erk~~
    aku xgheti main gitar..but aku pandai kritik org yg main gitar..
    ngee~~sadis..
    NUke_Rude said...
    haha.. ok la tu. kalo ko tau kritik, maknanya ko pun ade gak knowledge pasal tunes, etc.. kan..? huhu
    AkU said...
    erk~~
    ngeee..
    xtau pown..
    skit2 jek..

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.