Actually aku nak post pasal hal ini dah lama dah. But ter-delay dek kerana connection internet yg asyik on and off. Thanks to Lissa, my colleague sebab memberitahu aku pasal remix ni. Okay, DJ Earworm ni aku takdelah kenal sangat but aku tahu dia ade website sendri and every hujung tahun, dia akan buat remix lagu2 English yg top sepanjang tahun.

Based on Billboard's Year-End Chart la. So, 25 lagu yg top dalam carta tu akan di-remix-kan menjadi satu lagu.

Untuk tahun 2009, DJ Earworm mnggunakan lagu 'Jamie Foxx - Blame It (On The Alcohol)' sbg main song.

Aku agak suka lagu yg dia remix ni. Enjoy!




Billboard Best of 2009 (Top25 Songs)

  1. Boom Boom Pow - Black Eyed Peas
  2. Poker face - Lady GaGa
  3. Just Dance - Lady GaGa ft Colby O'Donis
  4. I Gotta Feeling - Black Eyed Peas
  5. Love Story - Taylor Swift
  6. Right Round - Flo Rida
  7. I'm Yours - Jason Mraz
  8. Single Ladies (Put A Ring On It) - Beyonce
  9. Heartless - Kanye West
  10. Gives You Hell - The All-American Rejects
  11. You Belong With Me - Taylor Swift
  12. Dead And Gone - T.I. ft Justin Timberlake
  13. You Found Me - The Fray
  14. Use Somebody - Kings of Leon
  15. Knock You Down - Keri Hilson ft Kanye West & Ne-Yo
  16. Blame It - Jamie Foxx ft T-Pain
  17. I Know You Want Me - Pitbull
  18. Live Your Life - T.I. ft Rihanna
  19. Kiss Me Thru The Phone - Soulja Boys
  20. Down - Jay Sean ft Lil Wayne
  21. The Climb - Miley Cyrus
  22. Best I Ever Had - Drake
  23. My Life Would Suck Without You - Kelly Clarkson
  24. Halo - Beyonce
  25. Hot N Cold - Katy Perry

NUke

7 Comments:

  1. charco said...
    hahaha...yup!! aku pon suka lagu ni..
    so,nk amek kesempatan gak nk ucap THANKS SBB PROMOTE lagu ni kt aku ari tu.. dasat aa ko ni NUke..cpat je update bnde2 latest ni..

    hehehe..

    mode: da nk exam!! study la ape lg..
    AkU said...
    xmart giler remix nih..seriuos de dier nye continuation..gempakl ler..
    FaizalSulaiman said...
    wahhh cayalah..

    harus aku download dan dengar sewaktu menyiapkan nota utk studets..motif?avoid ngantok.hahaha
    iyllienaz said...
    ooh..aku dgr lagu ni kat radio hari tu..masa awal2 aku dgr, pelik gile..tp dah lama2, mcm dah terngiang2..haha
    NUke_Rude said...
    charco:
    no prob ;)

    --

    tau takpe. mmg smart DJ ni wat remix n sambung lagu2 tuh. aku kinda addict gak la ngan lagu nih.. :P
    a.t.O.k.c.o.0.L said...
    tapi cam lagu the climb cam x kene jek.
    ke aku yg kureng taste musik eh?
    NUke_Rude said...
    atok:
    haha. aku pun rasa cam x masuk je.. but whateverlah, yg lain2 tu ok saja. cuma past taylor swift tu sikit sangat. hahahuhu

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.