Vlog#2 : NUke_Rude membuktikan bahawa setiap kali habis event, suaranya berubah dan mulai hilang.


video

Event dah habis. Penat. Dan semestinya hilang suara. Disini ku sertakan video lagu Bad Romance yang dinyanyikan dengan suara yang tak seberapa nak ada.

Haih~

NUke

12 Comments:

  1. charco said...
    hohoho...
    a.t.O.k.c.o.0.L said...
    hahahaha.
    gelak guling2.
    hahaha.
    nice job man!
    arie said...
    huh.. huduh tul ko nyanyi..

    pape pon.. teruskan usaha anda.. jd yg terbaik.. :)
    Janggel said...
    uhuuuuuuu ok la tu!
    iyllienaz said...
    haahaha..aku join atok guling2..
    NUke_Rude said...
    ye aaa.. kan awal2 lg aku da kata..
    suara ku 'menghilang'! hahahaha
    FaizalSulaiman said...
    hahaha..leh wat ganti santa clause neh.hahhaa.gud job;)
    ismaelzaharee said...
    kah kah kui..
    gelang guling2 sampai juling,
    siap miming lagi..

    wakaka.. (o_o)
    charco said...
    rs nk gelak lg la..ari tu tak leh view video but now I can (yeah! hahaha.. better try again next time :P

    mode:sejuk dan mahu memeluk sesuatu
    NUke_Rude said...
    takpe takpe..

    pasni aku nyanyi lagu lain plak ye.. huhuhuu..
    AkU said...
    erk~~
    hahahhaa..
    aku xmampu berkata-kata..
    si kurus said...
    hahaha aku rs ni suara ko plg macho hahahhahaha

    buruk benor

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.