Maaf sayang,

Bukan Abang tak sayang. Cuma Abang tak sambut.






NUke

12 Comments:

  1. Lizquek said...
    YOU ARE ONE MEAN BOYFREN.. :P

    seriously!!!
    FaizalSulaiman said...
    in this case aku sokong kau bro.

    doesn't mean kau tak celebrate, ko tak sayang ok. bulan2 lain boleh berkasih sayang jugak.
    ezudyne said...
    ala..at least kc adiah??>.
    huhuhu.. =[
    Judiene said...
    wow
    kuat iman
    hehehe
    bagus
    keep it up dude!

    btw,
    blogwalking!
    =)
    Anonymous said...
    Nicely done. short but so meaningful!
    HanaKimi said...
    Pergh..bagus giler!! Bagus bagus
    ai@reel said...
    alhamdulilah

    rasanya sidia memahami...insyallah

    kalau tidak apa kata beri dia sesuatu dan masa pemberian jelaskan kepadanya secara romantik.....

    insyallah semuanya kan ok
    tengku_fir21 said...
    tahniah
    NUke_Rude said...
    Liz:
    hahaha.. :P

    faizalsulaiman:
    aku sayang dia tiap2 hari bro. haha.

    ezudyne:
    hi! huhu. hadiah time anniversary baru bagi.. hek hek.
    NUke_Rude said...
    judiene:
    ello bro! insyaallah sama2 kita doa agar kuat iman kita. nway thx jln2 sni.

    ano:
    thanks.

    hanakimi:
    kamu mcm mana? tidak sambut bukan? bagus!
    NUke_Rude said...
    reel:
    heh. thx. dah bersembang dah dgn dia smalam. dia x kcik hati pun.. in fact dia pun lupa pasal valentine's day ni. Alhamdulillah.

    tengku:
    terima kasih :)
    ejan said...
    jom valentine ngn aq.. haha

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.