Maaf sayang,

Bukan Abang tak sayang. Cuma Abang tak sambut.






NUke

12 Comments:

  1. Lizquek said...
    YOU ARE ONE MEAN BOYFREN.. :P

    seriously!!!
    FaizalSulaiman said...
    in this case aku sokong kau bro.

    doesn't mean kau tak celebrate, ko tak sayang ok. bulan2 lain boleh berkasih sayang jugak.
    ezudyne said...
    ala..at least kc adiah??>.
    huhuhu.. =[
    Judiene said...
    wow
    kuat iman
    hehehe
    bagus
    keep it up dude!

    btw,
    blogwalking!
    =)
    Anonymous said...
    Nicely done. short but so meaningful!
    HanaKimi said...
    Pergh..bagus giler!! Bagus bagus
    Anonymous said...
    alhamdulilah

    rasanya sidia memahami...insyallah

    kalau tidak apa kata beri dia sesuatu dan masa pemberian jelaskan kepadanya secara romantik.....

    insyallah semuanya kan ok
    tengku_fir21 said...
    tahniah
    NUke_Rude said...
    Liz:
    hahaha.. :P

    faizalsulaiman:
    aku sayang dia tiap2 hari bro. haha.

    ezudyne:
    hi! huhu. hadiah time anniversary baru bagi.. hek hek.
    NUke_Rude said...
    judiene:
    ello bro! insyaallah sama2 kita doa agar kuat iman kita. nway thx jln2 sni.

    ano:
    thanks.

    hanakimi:
    kamu mcm mana? tidak sambut bukan? bagus!
    NUke_Rude said...
    reel:
    heh. thx. dah bersembang dah dgn dia smalam. dia x kcik hati pun.. in fact dia pun lupa pasal valentine's day ni. Alhamdulillah.

    tengku:
    terima kasih :)
    ejan said...
    jom valentine ngn aq.. haha

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.