Salam,

semalam merupakan hari yang terindah bagi aku (hahahahahahhahahahahahah!) sebab macam2 perkara berlaku, dan kekusutan makin menjadi2.

mood sakit hati


boleh la pulak PC aku kena attack ngan virus (kot!).. habis jahanam! kena format driver C:/ yang mana kat situ la terdapatnya aku punya:
  1. Thesis
  2. Gambar2
  3. Software2 berguna
  4. Semua Installer
  5. kerja2 tak berfaedah
  6. game Hangaroo

aku sangat tekanan ketika itu... kejadian yang berlaku pada jam kira2 4.30 petang itu menyebabkan segala aktiviti normal aku menjadi kelam kabut di samping terpakasa membatalkan hajat untuk bersuka ria bersama kawan2 di kolej tercinta ini (ceh!)

jam 5.55 petang, aku tekad... ye, aku tekad untuk balik ke rumah untuk mengambil CD driver PC aku n beberapa CD driver yang lain, include wireless n phone tools, huhu.. aku pecut dekat 150km/j di lebuhraya PLUS tu menghala ke rumah... perjalanan yang sepatutnya mengambil masa selama 1 jam menjadi 45 minit!

Sampai kat rumah, aku trus meluru ke bilik aku, mencari CD2 itu. dan CD driver wireless tu takde la pulak!!!!! aargh! TAHI betul! uurgh! xpe, memandangkan waktu tu pun da senja n aku pun tba2 lapar, maka aku pun tunggu la mak ayah aku balik rumah n makan.

Angah aku balik rumah jap. amik barang2 dia sbb dia da nak pindah rumah dia... then, aku wish dia birthday! dan aku dapat duit! hahaha

tpat jam 9.05 mlm aku balik ke UKM semula. tapi xde la laju sgt... aku speed around 100 - 120 km/j je (ko nak mampos ke..?) ...

lastly, aku sampai UKM kul 10.15 mlm n start godek2 smula PC and install apape yg patut.

Need help... sapa2 ada installer software2 berikut.. aku nak boleh?? :(
  1. Adobe Photoshop 7.0 or yg lg update
  2. Real Player 11
  3. Chicken Invaders 3 (ceh!)
  4. Lemonade Tycoon2 (ni pun ko nak jugak?)
  5. K-Lite Codec Pack
  6. TuneUp Utilities

Terima kasih

Daripada aku:
NUke

5 Comments:

  1. alhaqimi said...
    huh...gtaw pak polisi suuh saman lebih speed...haha... anyway, hopefully ur problem will be settle ASAP!
    oyen said...
    aiyOh! seramnya kalaw jadik apa2 kepada laptopku~
    Terhenti nadiku...
    Semoga anda jumpa apa yg di cari....
    :)
    NUke_Rude said...
    terima kasih.. huhuhu

    to alhaqimi:
    saman? hahahahahahahah hahaha haha ha
    ~ NiZaM ~ said...
    aku?
    kehilngn senua my pic aku tghari td..
    sob sob.. mesti virus..
    alhaqimi said...
    tak kene saman... tapi anda di tag!! huhuhu... nak gelak cam sin chan!!

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.