Ezan or Ijan yang juga dikenali sebagai Misai (dan sebagainya) menyambut birthdaynya yang ke 22 hari ni..

Fakta menarik tentang Ijan:

  • Dulu dia ada misai, tapi start thn 3 ni, dia xde misai
  • Kalo org kutuk depan2 dia, dia join gelak skali (apekah makhluk ini?)
  • aku kenal dia since 1st year kat UKM
  • Dia amik Bio dulu.. skang ni dalam usaha menjadi akauntan yang berjaya
  • Apish dan Razi pernah jadi roomate dia kat UKM
  • Oh ye, aku pnah ikut dia balik T. Intan naik moto.. (ntah mcmane aku leh terikut dia ntah!)
  • Dia anak sulung (yeke?)
  • Suka main game?
  • Ade 2 blog.. (gi carik kat site list aku..)
  • Pakai Spek
  • Poyo (haha, manade.. ko ceria beb!)
  • Oh.. dia ni pelat skit (haha!)
  • Dia pendek (haha, topeq yang suh aku ltak info ni!)
tu je.

Aku doakan ko berjaya dlm hidup and tercapai segala cita2..



NUke

4 Comments:

  1. ~ NiZaM ~ said...
    amier.. burfday aku 27 mey tau..
    haha
    tOpeQ said...
    ko lpe nk cte psl ketinggian dia...
    alhaqimi said...
    ejan...aku wendu nak guraw2 ngan dier dalam kuliah...waaaaaaaaa
    KonaKoni:)) said...
    This comment has been removed by the author.

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.