Ezan or Ijan yang juga dikenali sebagai Misai (dan sebagainya) menyambut birthdaynya yang ke 22 hari ni..

Fakta menarik tentang Ijan:

  • Dulu dia ada misai, tapi start thn 3 ni, dia xde misai
  • Kalo org kutuk depan2 dia, dia join gelak skali (apekah makhluk ini?)
  • aku kenal dia since 1st year kat UKM
  • Dia amik Bio dulu.. skang ni dalam usaha menjadi akauntan yang berjaya
  • Apish dan Razi pernah jadi roomate dia kat UKM
  • Oh ye, aku pnah ikut dia balik T. Intan naik moto.. (ntah mcmane aku leh terikut dia ntah!)
  • Dia anak sulung (yeke?)
  • Suka main game?
  • Ade 2 blog.. (gi carik kat site list aku..)
  • Pakai Spek
  • Poyo (haha, manade.. ko ceria beb!)
  • Oh.. dia ni pelat skit (haha!)
  • Dia pendek (haha, topeq yang suh aku ltak info ni!)
tu je.

Aku doakan ko berjaya dlm hidup and tercapai segala cita2..



NUke

4 Comments:

  1. ~ NiZaM ~ said...
    amier.. burfday aku 27 mey tau..
    haha
    tOpeQ said...
    ko lpe nk cte psl ketinggian dia...
    alhaqimi said...
    ejan...aku wendu nak guraw2 ngan dier dalam kuliah...waaaaaaaaa
    Anonymous said...
    This comment has been removed by a blog administrator.

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.