salam.

Semalam, lepak2 dgn Apis dan Din; gi Kolej Keris Mas sebab diorg ada festival (lbey kurg cam family day gak la), so, memandangkan time tu da lapa.. maka aku makan nasi ayam madu~... ceh! madu la sangat.. tawar je rasanya.. sib baik sambal dia sedap. Makan benda ni ngan minum air limau ais.. semua skali RM5.

Pastu jalan2 tgk battle of the band... ada 35 band masuk bertanding dan petang tu peringkat saringan. 10 yang terbaik layak masuk final malam tu.

Some notable performance are 'Itu Kamu' nyanyian kumpulan mana ntah. And ada juga kumpulan yang nyanyi lagu jawa.

Yang paling aku takleh lupa ada satu band ni... Namanya Ramli's Neighbourhood... bak kata vokalis dia, nama bapak diorg ni semuanya Ramli... (tah betul ke tak, aku tatau)

Then, balik kolej jap (sbb x pergi taklimat kat DG tu..) makan2 roti ngan mentega.. pastu malam, ajak apis ke Keris Mas pulak, tapi dia ada keja. So, aku ajak Nora - my coursemate and dia On je. Sorry ah Din.. ko lambat ajak aku la.. time tu aku da dalam kete.

Then, malam tu, lpas tgk persembahan2 band yang bertanding. Seluruh keris mas tu haru biru jap sebab BunkFace datang. Layan jer... walaupun bak kata Semah (bukan nama sebenar) "weyh~ aku tau lagu dorg ni pun 1 je.. tu pun sebab salu dengar kat radio"... berdasarkan firasat aku, ternyata Semah ni tau lagu Situasi je. hahahu!

Teka, yang mana Semah?


Huhu, nak kata aku ni minat gila kat BunkFace tu, xdela.. biasa je. aku suka muzik dorg, especially 'Revolusi' huhu. Ni gegambor diorg. Tgk je la...

bunkface; sperti yang diuar2kan oleh penulis...

Meanwhile, dalam perkembangan yang lain, visitor yang masuk melawat ke blog aku ni dah cecah 5000. aku sangat berterima kasih di atas kesudian anda semua yang masuk melawat blog ni sama ada secara sengaja atau pun tak sengaja... mahupun dengan rasa benci yang menghina dan juga suka membaca.

aku tau korg mmg saja buat2 tak nampak angka 5000 tu kan?


Akan aku pastikan yang material di blog ni akan lebih berjaya dan jaya dan jaya dan jaya dan jaya... haha!

Ok lah. Hari dah hujan. Nak angkat tuala. kang tak pasal2 aku mandi bogel!


NUke

8 Comments:

  1. jidih muluyu said...
    tmpg lalu n salam ziarah. .LoL~
    oyen said...
    yg kesian:
    pas bunkface abeh semua pakat balik...seb bek ade aku memeriahkan lagik majlis penyampaian hadiah...
    ahaha~
    ~ NiZaM ~ said...
    huhu blog ko cecah 5000 sebab ader rumate kot.
    aku nk wat gk lah pasal rumate aku..
    tOpeQ said...
    kalu ko wt pal rumate ko pong msti cecah 10000..

    anyway, aku nk bgtahu amier yg aku org yg ke-5000 aritu.. so xde adiah ke??
    alhaqimi said...
    huhu.

    mesti ader kasi rasuah kat org jaga meter tuh!

    kalau cas rm1 sorg...dah dapat rm5k...

    mau tak kaya...lalala...

    anyway!! leh jalan...













    ngeee! tirooo suspender jap!

    TaHniah~` leh jad YB neh!
    Afir said...
    bunkface rule!!!!!!!!!!!!!
    huhuh....

    tpi nape la abg jawa tu dpt no 2..huhu

    aku makn tempe gak
    aPish said...
    cian din ko tau x?
    ko tngl kn die..die tdo sepanjang mlm..huhu..ingin mimpi kn bunkface kata nye..haha..
    NUke_Rude said...
    to jidih muluyu:
    salam ziarah gak

    to oyen:
    aku pun blah lpas bunkface perform

    to epong:
    hahaha (haha) haha ha ha

    to topeq:
    nak hadiah? erk! mintak dinlot ar

    to bulbul:
    eceyh!

    to afir:
    aku tatau pun sapa mng mlm tu

    to apish:
    ha.. tu la.. lambat, tinggal..

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.