Salam

Malam tadi aku kuar makan kat SOHO. Makan nasik putih + Telur bungkus. Minum air limau ais. Semuanya berharga RM 6. Ok la. Standard makan kat mapley gak la. NAsib baik sedap. Kalo tak, rasa rugi. Oh ye, Aku kuar makan dgn Nora dan Ferdi.

Then, igt nak isi minyak kat Shell sebelah tu, tapi alih2 minyak habis lak kat petrol station tu. Then, langsung saja aku mengajar Nora camne nak isi angin dalam tayar kete kancil dia tu. Hasil daripada pengisian itu, perjalanan menjadi semakin lancar dan harmoni.

Then, kitorang ke Petronas berdekatan then isi minyak.

Balik UKM, kitorang kena tahan ngan pak guard bermisai yang poyo tu. Dia mintak kat matrix aku, then trus2 je suh aku park tepi. "Saman, xde pelekat kereta".. Vavi je rasanya. dah lah aku drive jer, kereta Nora. Tu aku x kisah sgt la.. tapi cara pak guard tu tahan aku.. cam siot jer.

Aku n Nora trun n ke pondok pengawal. Kena saman gak. Tapi bukan aku la.. Nora yang kena. Aku kesian kt Nora...tambah2 lak dia mmg tgh tension spanjang hari...

Bagi melepaskan tekanan yang memuncak. Kitorang lepak Pusanika jap. Amik2 gambar and dalam kul 10 tu, blah. Trus aku siapkan assignment Electronic Nuclear yang nak kena submit esok tu, and email kepada Faeezah.

Itu Aku!

Baca blog kawan2. And aku realized that some of my phrases being used by him. And i guess it is not good la kan... Not only my phrases, but my other friends' phrases too. When you want to write blog or something, it is better you do it in your own ways... Just be yourself. create your own identity... Then, people will respect you and actually 'read' your entry. And 1 more thing, it is good to gv ur credits to the person if u used his/her phrase, like what Ijan did. (haha, ko jgn kecik ati lak ijan)

Today's mood(s) : Sangat penat dan keji.






NUke

11 Comments:

  1. ejan said...
    pak guard ukm memg mcm haram gler.. aku tmpal sticker kt tepi pn salah.. better la than xd pelekat lgsung.. huh..

    keji?? keji kt sape ek.. huhuhu
    tOpeQ said...
    kalu moto kene tampal stiker kt helmet la...
    NUke_Rude said...
    hahaha.. topeQ.. helmet r?

    ijan.. keji la..
    ~ ♣ NiZaM ♣ ~ said...
    vavi la pak guard
    (pinjam skettt ayat amier)

    kalo aku tertiru ayat ko kart blog aku bgtau yerk, nnt aku creditkan..

    verification today: laerson
    ejan said...
    hahaha.. kalo tmpal kt helmet.. nnti helmet je blh msuk ukm.. moto kne saman lak.. hahaha
    NUke_Rude said...
    nizam:

    stakat ni aku okay je.

    (huh! apsal ramai sgt member2 aku ni terasa eh?)
    razy san™® said...
    stiker tu ak rse better tkr dgn somethg yg lbh glmor
    br la aku ltk kt dpn moto..

    topeq kpale ko bsr..helmet x muat..wakakak..

    amier aku ubh skit..bkn vavi tp viva leh x..wakakaka
    tOpeQ said...
    2lah ijan.. len kali bwk kete.. sng cket.. rindu kt kancil ko...huhuhu

    nizam?? poyo je name...

    haha amier... sapela yg curik idea ko 2.. xde idea pe... ko saman je!!
    Shaima said...
    bila lg nk mkn kt SOHO?tp fobia la nsik greng paprik dowg.
    haha
    aPish said...
    ntah pak guard tuh..
    ak tampal stiker moto kat seblah kiri pn slh..
    padahal xde undang2 pn suh tampal belah mane..die bebel ckp ak nk ssh kn kje pak guard..tepaksa g tgk kat belah kiri..ape kalu belah kanan sng la ngko ye..duk tgk dr pondok je..xyah ssh2 nk gerak..cmtu? da kje ko..wat je la..ak tampal belah kiri tu sbb belah kana ade stiker P..mane muat nk letak dua2 stiker tuh..lg ko ckp lbey2..saje nk malu kn org..menjerit2..org ln ade prasaan gak beb..ermm..naseb baek la tu moto awek ak n awek ak ade blakag ak time tuh..kalu x mau ak seret ko gna moto tuh..

    eh! terbebel plak kat sni..ngeee :D
    sori ye amier.. =P
    aPish said...
    ko yg dimaksudkn dlm komen di atas ialah pak guard..bkn amier..harap maklum.. (^_^)

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.