Salam.

Quite horny malam ni (wah! apekah?!)

Oh ya, semalam setelah kerimasan akibat kepanjangan rambut memuncak, aku pergi lah ke kedai gunting rambut di Seksyen 16. Maka akibat daripada tindakan itu, pendeklah sudah rambut ku ini. Kemungkinan untuk menjumpai kelemumur (atau ketombe bak kata kawan aku) kat kepala aku akan semakin berkurangan la possibilities nya.

kucing. Sekadar hiasan sahaja ya!


Korang for sure pernah menyenaraikan .. hm ok lah, ada ciri2 GF or BF idaman kan... Sama gak dengan aku. Ada 3 4 orang je kawan aku yang tau ciri-ciri GF idaman aku... Selalunya, bila soalan macam ni ditujukan kepada aku... aku kerap mengelak, dan kalau tak pun, aku bagi 1 je ciri wanita idaman aku (untuk dijadikan isteri ok...)...

Dek kerana aku ni xde la memilih sgt (eleh, ye ye je kau ni Nuke!) maka lihatlah ciri-ciri wanita idaman aku.

namun, apabila ciri2 yang disenaraikan ini menepati sifat2 dan personaliti kamu... itu tak menjanjikan yang aku akan terus meminati kamu ya... Ingat saya sudah berpunya~

  1. Beragama Islam
  2. Rupa Cina or dlm English : Chinese-look. kalau pure chinese lagi aku suka. Sebab aku nak anak aku mata sepet!
  3. Pandai mengaji dan solat. Ternyata penting kan?
  4. Pandai masak. Sebab aku kuat makan.
  5. Pandai kemas. Sebab aku suka sepahkan rumah.
  6. Pandai bawak keta. Supaya kalau aku dah mati nanti, dia still leh gi jalan2 cari teman baru...
  7. Menghormati org tua. Sebab org tua tu penting kan?
  8. Pandai buat anak. Sebab aku nak anak aku mata sepet la.. hahaha
  9. lain2. termasukla pandai serba-serbi but not negative attitudes.

Sembilan jer kan? sikit ape. tapi the first 2 ciri tu mmg aku nak la.. hahahu..



ok lah.

Takde mood nak mengarut lagi.

(ntah pape la aku ni~)


NUke

12 Comments:

  1. ejan said...
    kalo minat laki.. cmane lak??hahaha
    NUke_Rude said...
    bongok! haha.. ko wat la list laki idaman kau lak.. haha
    ~ NiZaM ~ said...
    no 6: kecian bini ko
    no 8:yeahh riteeeeeee
    aPish said...
    islam...pas
    chinese look...pas
    pandai ngaji n solat...pas
    pandai masak...pas
    pandai kemas...pas
    pandai bwk kete...pas
    hormat org tua...pas
    pandai buat anak...erk..kantoi..
    huhu..amier..kt x ditakdir kn bersama...
    (miss satu ciri je nk jd gurl idaman ko...xde belas ihsan ke? ngeee..)
    NUke_Rude said...
    to nizam..
    biar lah dia ada teman baru nanti.. xde la dia duk sorg2 bla aku da xde kan...?

    to Al...
    Hm.. boleh la dipertimbangkan.. sbb 1 syarat je yg x ckup kan.. hmm hmm.. nanti aku adjust camne...
    nora de lala said...
    amier G!!! hanya aku yg tahu. wawawa
    NUke_Rude said...
    hahaha.. statement. apekah?
    tOpeQ said...
    amier G = amier gay.. tu aku pn tahu...
    LimeLoLLipop said...
    budus... no 8 tu patut nye ko letak kat no 1... wahahahahaha.
    NUke_Rude said...
    to topeq:
    ye la.. mmg la ko tau.. ko kan president klab G kat kolej kta ni. haha

    To mira:
    hahaha.. ha ha ha
    [r][a][y] eusouff said...
    baca entry ni je dh gelak...baca komen2 lagi la kelakar cipan

    good post!!
    Ezmil said...
    aku x stuju la ngan list ko tu...
    Islam tak semestinya Beriman...
    Orang umno tu "Islam" tapi hukum dalam Quran di bangkangnya awai2..ngalahkan DAP...

    Sebab tu, dalam Quran yang tertulis.."wahai2 orang2 yang beriman.."

    So,aku sarankan ko, doa..mohon kat Allah..berikanlah aku isteri yang beriman & bertakwa..

    Kalo itu ko punye priority..nanti yg lain akan datang kemudian...

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.