salam,

entry ni lebih kepada extended-version of Epong's 'Nothing' .. dan aku turut bersetuju dgn pendapatnya yang semakin gerun dan takut mengenangkan keadaan politik semasa yang berlaku di Perak, Kedah, dan Malaysia amnya.

justeru, aku mempelbagaikan bacaan ilmiah. Dan kali ini, instead of reading 1-side punya news, aku baca kedua2 sides. Reason? so that aku mendapat gambaran yang sebenar terhadap perkara sebenar yang berlaku dalam negara kita ni.

Enclosed here some online-news links that YOU should read (click the title ok):-


Baca dan nilai la sendiri. Aku dah naik fed-up ngan kerenah birokrasi dan gila kuasa sesetengah pihak ni. Please Malaysians, regarding on the upcoming PilihanRaya Kecil ni (bg kawasan yang terlibat), sila lah buat pilihan terbaik.

Aku tak rasa entry ni akan ada comments or feedbacks... tapi kpd siapa2 yg baca entry ni, please.. baca artikel suratkhabar yang disenaraikan tu, and nilai sendiri.

Thank You.


NUke

0 Comments:

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.