video


Aku masih lagi ingat kegilaan membuat seni origami time Darjah 5. Entah ape kes ntah, semua budak2 kelas sibuk nak belajar origami time kelas Pendidikan Seni. But origami yang aku tunjukkan dalam Vlog ni, bukanlah diajar / dibelajar ketika kat sekolah. Tetapi di rumah.

Oleh adik-beradik ku.


Dan oh. Ini je la seni origami yang aku masih ingat sampai skang; except seni membuat kapalterbang kertas. Huhu.


NUke

6 Comments:

  1. zixol said...
    kretip!
    iyllienaz said...
    haha..sape jugak yg bertukang tu..
    FaizalSulaiman said...
    fuh

    apa yang kelentang kelentung tu?

    aku tak pandai origami.nanges:((
    NUke_Rude said...
    zixol:
    biasa2 je. maklumlah duduk membujang... (tiba-tiba)

    iyllie:
    oh, yang tu buruh2 yang bertukang. orang belakang rumah ni nk buat rumah baru!!!

    faizalsulaiman:
    (sila rujuk respon kepada iyllie)
    tak pandai, g blaja. tu dah ade video tu...
    bootunque said...
    pandai buat double love x?
    NUke_Rude said...
    tak!!

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.