Sengaja mahu berkongsi entry pertama aku dengan kalian. Bila aku baca smula entry lama2 ni, rasa malu pun ada. Skema kot. Rasa mcam betul2 budak baru belajar ber-blogging. Padahal dah jadi blogger bertahun2.

Tapi yang nyata, aku tidak mendapat so-called readers itu secara mudah. Pelan-pelan kayuh bro.




NUke

9 Comments:

  1. W. Hidney said...
    nuke rude blog is no new name for me. keep on writing n i'll keep on coming *sambil menari cheer leaders
    NiZaM said...
    Budak2 skang kan nuke.. dtg singgah.. jom follow saya.. i'll will follow you back.. hahaha... apesal kita dulu diam3 je.... nk folow silakan.. xnk sudah.. hahaha...


    neway.. u bring those memories back.. ily UKM and frens.. =)
    tengku_fir21 said...
    aku ader ker 1st entry...
    FaizalSulaiman said...
    wahhh

    memang skema batu.hehehe

    ala sama aje ngan aku wehhh
    iyllienaz said...
    hahaha..siap ada gambar tu yg xboleh blah..
    MaTNaggeR said...
    Good luck okay ^_^
    NUke_Rude said...
    hidney:
    thanks bro! cewah! siap ade cheer leaders bagai..

    nizam:
    yea. zaman kemuncak dan kegemilangan kita berblogging ialah time blaja kat UKM.

    tengku:
    wey.. everything bermula dengan perkara pertama. sure lah ko ada.. kot.
    NUke_Rude said...
    faizalsulaiman:
    hahah. biasa lah. aku mmg skema. nerd.

    iyllie:
    bubuh gamba nampak macam poyo. ada kesungguhan di situ. hahaha!

    matnagger:
    terima kasih banyak bro :)
    Joey said...
    well. at least you doing it much better than when i first tulis. Kalau tengok balik pun macam...teeettt..hahaha

    p/s best of all you found me! without me coming here first. That's what i like.

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.