Ape citer, bila korang duduk dalam LRT, seat yang mengadap muka masing-masing. Waktu malam. Nak kata ramai orang, tak berapa la.. kira ok juga la. Still ada yang kena berdiri.

Ada sorang lelaki duduk bertentangan dengan aku. Pakai smart! Baru balik kerja. Ada 1 Blackberry & 1 handphone biasa. Pakai earphone, dengar lagu kot.

Dari reflection kaca tingkap LRT, aku boleh nampak apa yang terpapar di skrin BlackBerry nya itu.

Porn & koleksi-koleksi gambar tidak senonoh di laman sosial Facebook.




Agak-agak lah weh. Dalam LRT pun nak layan blue ke?

Sumber Gambar: Google.

NUke

6 Comments:

  1. Fauzzan Helmy Anuar said...
    Baru dapat kot dari kawan dia... Jadi agak excitedlah... Tu yang tak menyempat tu
    Huhuhuhuhuhuh
    Sky0ne said...
    buat modal kat rumah la nanti tu...hehe
    misSbLurRy said...
    itu ok lg bro....
    kwn den kene...ada indon terus melancap dlm lrt hala ke arah gombak..

    tepon gua nanges2 takot nyer psl...naseb si bengong nie keluar awal..dah lama malam time tue...
    grrrr
    NUke_Rude said...
    fauzzan:
    tu la pasal. beragak-agak la jugak. lainlah kalo tren tu kosong ke... ni, tgh ramain2 org pun nk layan gak.

    skyone:
    excited sgt kot. tak saba tgu kat rumah.

    missblurry:
    i feel pity for ur friend. dah sangap sangat kot mamat indon tu. macam2 la skang ni...
    Joey said...
    hahaha...


    aku selalu terbaca mesej orang dalam tren

    ada sekali tu ..ternampak ada seorang akak tengah sexting kat bf/husband dia...walaupun dia cuba sembunyikan... tapi tetap nampak..

    kandungannya...errr..sungguh 18sx..wakaka
    Muhamad Zaki Zafir said...
    haha..stuju dgn joey.aku pn slalu bc msg org dlm tren..pesanan msyrkt: msg yg snonoh2 je dlm tren.klu nk sgt smbg luar tren. :D

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.