Poll from Says.my


Aku vote 'Lelaki lagi Kuat!'

Sebab1: Soalan tu tak lengkap. Kalau logik akal, melihat dari segi fizikal; usually lelaki ni lebih kuat daripada perempuan. But, don't just take the statement for granted or as it is. Ada juga perempuan yang lebih kuat fizikalnya daripada lelaki.

Sebab 2: Sebab aku lelaki. So, aku cakap lah lelaki lebih kuat.

Bagi korang, lelaki ke perempuan lebih kuat?



NUke

5 Comments:

  1. FaizalSulaiman said...
    lelaki lagi kuat.

    tp wanita kuat dari sudut dalaman.
    i guess sebab ramai wanita tabah di luar sana
    Alia Sa'ad said...
    depends kut . ade perempuan yang fizikalnye kuat tapi sebenarnye dia nak tutup kelemahan yang ade dalam hati dia .
    depends laaa ... hehe :)
    Fauzzan Helmy Anuar said...
    Mie rasa perempuan lagi kuat. Plsz eh, ni bukan bias tau. But fact:

    1) Perempuan dicucuk bertubi-tubi takkan mati punya. Still hidup.

    2) Perempuan tiap-tiap bulan akan kehilangan darah, tapi masih boleh teruskan kehidupan macam biasa.

    3) Cuba suruh lelaki goreng ikan kat dapur. Kalau tak berperisai bagai, bukan leleaki. Ni tangan kanan dengan senduk, tangan kiri dengan tutup periuk. Nak letak ikan, campak je dalam kuali. Kalau perempuan, letak aje.

    4) Manusia lahir dari perempuan. Gigih nak keluarkan orang dari perut. Lelaki? Mampu tak????
    zixol said...
    bagi aku pompuan lg kuat..

    kuat membebel,
    kuat merajuk,
    kuat syak wasangka,
    kuat cemburu.

    etc

    etc
    etc...('-_-)
    Muhamad Zaki Zafir said...
    dua2 kuat.

    lelaki gagah, boleh buat kerja2 berat yg perempuan tak boleh.tp perempuan blh mengandung membawa muatan 9 bulan dan melahirkan.sakit yg plg hampir rasanya dgn mati kata mak2 kita. :)

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.