Masih ingat akan kisah Nuke Rude yang bermain game ayam dan menang? Alah, kalau tak ingat, scroll la balik or else pandai2 lah korang cari entry aku tu. Ni nak habaq mai, hadiah kemenangan tempoh hari telah selamat dihantar secara kurier oleh si penganjur - KFC.



Terima kasih KFC. Akan saya gunakan voucher itu sebelum 19 November ini.

Siapa nak KFC???

Main game ayam pun boleh menang ayam!

NUke

4 Comments:

  1. m!da BucHuxX said...
    huh . .sedpnyer dpat voucher. mkn KFC jerla hari2. .
    farhana said...
    Tahniah!
    Dh boring makan kfc cz kat bawah opis je haha (xde niat nak berlagak =P )
    FaizalSulaiman said...
    warghh game ayam yg ko menang tu..murah rezeki.hehehe
    NUke_Rude said...
    mida:
    dia bagi 1 voucher je. so, boleh makan skali je. haha.

    farhana:
    wah! sampai dah rasa boring tu..!

    faizalsulaiman:
    ya bro. alhamdulillah, syukur!

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.