Ada je idea nak menulis. Tapi, beri laluan kepada tag yang diterima daripada dia nih! Nak tahu siapa? Klik sini.



Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts or goals about you. In the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tags you. If I tag you, it’s because I want to know you more.



  1. Tak terlalu minat menonton televisyen. Cuma khusyuk mengadap TV bila ada 'Anugerah Industri Muzik', 'Anugerah Juara Lagu', 'Anugerah Bintang Popular Berita Harian', and segala anugerah melibatkan muzik.
  2. CD lagu Original pertama yang dibeli : Avril Lavigne - Let Go.
  3. Memiliki 1 tikar Sarawak di dalam bilik tidur.
  4. Ketinggiannya tidak pernah mencecah 1.7 meter.
  5. Penyokong Chelsea.
  6. Mempunyai 26 name badges yang dikumpul sejak tahun 2000.
  7. Pernah kena langgar motor. Tercampak kat rumput. Tak luka.
  8. Jatuh basikal. Kepala berdarah. Takut nak balik rumah.
  9. Pernah baling kucing dalam sungai. Saja-saja. Lepas tu lap balik kucing tu. Campak balik
  10. Tak pernah pergi luar negara secara sah.
  11. Tidak pernah membeli perfume sejak 2007. Semuanya diberi atau di-paw!
  12. Takut akan keseorangan ketika black-out. Takut kena rompak dowh!
  13. Pernah berkomplot dengan Big Bro, membakar lipas yang baru dibunuh. 1996.
  14. Satu2nya anak lelaki Mahmod yang berdarah B. Sama macam Mahmod.
  15. Penyayang yang tidak diketahui.
  16. Not planned to be a family-type-and-family-first-punya-anak. It changes with my growing age.
  17. Ada escort polis ketika ayah rushing nak ke Hospital Bersalin Kuala Lumpur. Nasib baik aku tak lahir dalam keta. Teringin nak jumpa polis yang membantu itu.
  18. Tak suka letak 'Bin' bila tulis nama penuh. So, cikgu2 selalu tanya siapa nama ayah!
  19. Selalu kena menyanyi dalam kelas Muzik, since Darjah 5.
  20. Dalam almari, ada 5 perfumes, 4 deodorants, 1 Eye Mo dan 2 pengorek telinga besi.
  21. Blog itu merupakan satu rujukan yang sahih... kot.
  22. "Yeaa... right!?" antara quote kegemaran Nuke Rude.
  23. Pernah bercinta dengan rakan sekelas.
  24. Pernah bercinta dengan junior sekolah.
  25. Tak ada facebook.

Siapa 25 org yg aku nak tag? Ada volunteer?

NUke

4 Comments:

  1. Lizquek said...
    yerr... TIPU!

    ok i volunteer to tag myself. lmao!
    iyllienaz said...
    gile kejam ko dengan kucing!!
    NUke_Rude said...
    liz:
    ahahaha.. ape yg tipu?? huhu..

    iyllie:
    zaman kecik2 je. aku cam curious nape kucing tu takut air.. haha!
    chechoki said...
    bakar lipas? erk~ sadist! :p

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.