"In this event.. in this place, we work as one!"

"Regardless whether you are senior..."

"Or you are new..."

"We work as a team.."






"Okay, Bob?"








Huhuhu... nama aku bukan BOB! Skarang ni (hampir) semua budak kat ofis panggil / kenal aku sebagai BOB!


NUke

10 Comments:

  1. Keyrill Eduardo Willeyhem said...
    yeker? kalau rasa nama tu sesuai, bleh pkai gak..keyrill pun macam tu dulu...nama keyrill nih, kawan yang berik!
    chentaMAYA said...
    hye bob! hee~
    Ejan Kitaro said...
    slaluny org pggl BOB kalo brbdn gemuk.. ko da gemuk ke?? haha
    AkuAyie said...
    almk. selama ni aku panggil ko Nuke Rude! x bestnye kne panggil bob lepas ni...

    *sarcastic laugh*
    Janggel said...
    ooo suda tukar yer..Hi BOB!
    iyllienaz said...
    haha..nasib baik bukan spongebob..
    FaizalSulaiman said...
    hahahahaha...setau aku 'bob' ni utk "badan orang besar".

    camne leh lekat bob.hehe

    btw: hello bob!haha
    Lizquek said...
    ahahhaha!! BOB! doesnt suit u at all!
    rAy jR...@...Aliff said...
    no prob bob...just sit back, relax and enjoy the gossips..hak3
    NUke_Rude said...
    all:
    haha. terima kasih ya. aku tak gemuk (lagi), and aku pun kurang pasti tang mana yang 'bob'nya.

    anyway, as long as aku masih berblogging, aku tetap mahu dkenali sbg Nuke Rude.

    Bob tu panggilan kat tempat kerja je la (harap2nya..)

    :)

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.