Kau pernah rasa tak...


Satu perasaan yang membencikan.

Kau ada blog...

Dan kau nak update blog...

Tapi,

Kau ada satu masalah BESAR!

Kau tak tahu nak tulis apa.








Itu lah yang aku rasa.

Benci kan?!





NUke

7 Comments:

  1. charco said...
    hehe..I dunno hows dat feel bcoz I dun have one..

    but I guess..things dat u write should come from ur heart with appropriate way of expressing dat feeling...dont force urself to think wat to write or not coz it'll be "fake" post,not d honest one dat I'm expecting to read about..

    Sometimes, simple things can make people happy to read..

    No offence k..

    mode: missing someone
    Indera said...
    yer2 setuju.pernah jadik macam ni sekali dua.huhuhuhu.
    5h4z4 said...
    couldnt agree more wif charco...sometimes we might one to chill a bit if kite tibe2 diserang writer's block..

    coz for me, s a blog reader, nuthin's more valuable than reading an honest piece of work rather than post yg tangkap muat je..

    tp tuhla, kamu kan blogger tegar, mngkn by not posting an entry in a day adalah satu kesalahan besau ek?? heuheuhe...
    ~ ♣ NiZaM ♣ ~ said...
    aku msalah lain... byk stories nk share tp x trtulis2

    hahaha
    rizz said...
    alahai ciann..tlis jela ape yg tlintas heheh
    AkuAyie said...
    aku ske entri ni!! hee~

    sejak aku jadikan blog aku ni persendirian, walaupun ramai je yang baca, aku rasa lagi mudah nak ada idea.

    Huhu.. pedulik apa kata orang. spt kata rizz, tulis je pe yang terlintas. Hehe...
    skunksenn zone said...
    penah jgk jd gini..kdng bile ada smthng nak ceta pun tak tahu lak nak start dr mane..

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.