salam.

Tajuk entry tu adalah konsep or main idea untuk dinner final year student bagi kos sains nuklear. N lagi best tagline tu diabadikan pada cenderahati yg berupa car sticker yg dberikan kpd mereka yg hadir dinner tersebut.
sedih. gembira. terharu.

aku rasa 3 perasaan tu je kot yg boleh aku gambarkan sekarang nih.





selamat berjaya kepada semua!


NUke

8 Comments:

  1. alhaqimi said...
    Nuke~ ko kenal tak ashraf dak nuklear la: lama aku tak nampak dier.. dulu aku speech com ngan dier~
    faizah said...
    wah..
    cepatnye update..
    hahaha...
    td x rasa pape..
    tgk gambo ni baru rasa sedey...
    huhuhu T-T
    NUke_Rude said...
    kejap je kan da nak abis blaja..
    Adam Arjuna said...
    huhu...
    gud luck in ur next phase of life...

    gambatte kudasai...

    :P
    rizz said...
    wahh bestnyee mkn2 hehehe
    jejaka anggun said...
    jadik lepas nih bole kan korang cipta bom nuklear ek?
    n_nana said...
    sgt best!!!x rgi aku tkar kptsan nak g last minute...even lmbt!sbb tggu 5 org yng naik dgn aku bermake-up!!!tpi mmg best...06/09-the best!
    nora de lala said...
    waaa.. aku cedey. xley kacau2 ko lg wahai mimi ku.. aku dah nyaris2 nangis semalam haha... tp x aci.. gmbr aku ngn ko xder dlm ni. ada pun gmbr aku, ciput jer. cemua cbb tgn ferdi yang menghalang. argggg

    anyway, batch kiter mang rock!!!. i miss u all

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.