Semuanya sebab access internet / broadband yang di-hold-kan sementara waktu.

Semuanya sebab aku takdapat nak bayar bil broadband lagi.

Semuanya sebab duit dalam bank tak cukup lagi untuk bayar semua bil-bil.

Semuanya sebab gaji yang tak masuk-masuk lagi, walaupun hari ni dah bulan September.

Semuanya sebab cheque yang tak clear lagi sedari hari Khamis lepas.

Semuanya sebab accountant company yang tak sempat nak queue kat counter untuk bank-in kan cheque.

Semuanya sebab mesin cheque deposit tu yang tiba-tiba dysfunction.






GAJI~ Mana kau ni?



NUke

4 Comments:

  1. FaizalSulaiman said...
    pttla ko dah lama tak update.huhu..

    sabo ye bro.aku pun blom.huhu
    eqbalzack said...
    sabor2...kena sentiasa gi atm...kot2 kuar hari ni..hehe
    Janggel said...
    Sabar bro..ada hikmahnya tu.
    NUke_Rude said...
    all:
    hahah. saba je aku ni. walaupun dalam hati rasa dah macam nak caci-maki. huhu.

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.