Di kesempatan ini, aku; NUke Rude ingin sekali memohon maaf atas segala salah silap jika berlaku kekasaran idea sepanjang aku menulis di laman ini. Adatlah, ade sesetengah perkara itu mmg disukai, ada juga yang dibenci. Segalanya aku terima, walaupun adea ketika memang pahit dan jenuh untuk ditelan.

Moga-moga kita semua menghadapi bulan penuh mulia dan keberkatan ini dengan hati yang tenang, dan istiqamah dalam melaksanakan ibadah kepada Allah s.w.t.

Andai kata ini Ramadhan terakhir aku, aku harap kalian dapat menyebarkan mana2 nukilan ilmu yang ada dalam blog ini kepada rakan muslim yang lain. Dan jika ada perilaku dan memo hitam yang perlu dijauhi, maka tak perlulah kalian turuti.

Semoga Ramadhan kita diberkati, dan insya'Allah, kalau diizinkan-Nya, berjumpa lagi lain hari.

Selamat Menyambut Ramadhan al - Mubarak

NUke

6 Comments:

 1. FaizalSulaiman said...
  selamat menyambut ramadhan wahai nukerude:)
  AkuAyie said...
  jom terawih! :)
  iyllienaz said...
  selamat berpuasa..semoga amalan kita diterima..Amin..
  NUke_Rude said...
  faizalsulaiman:
  sama juga dgn kamu. :)

  ayie:
  jom.. mana kau? x nampak pun tadi kat surau!

  iyllie:
  mudah2an. selamat berpuasa juga.
  :D
  Janggel said...
  Salam bro...slamat berpuasa!
  tengku_fir21 said...
  selamat menyambut ramadhan..
  kenapa aku ader masalah nk tgk vblog ko..ishh

Post a CommentSegala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.