Serius dowh,

Attend meeting time bulan2 puasa ni kadang2 lagi memeningkan kepala. Tambah2 lak mengadap officemate yang bukan Muslim tu syok je melahap gula-gula.

2 hari berturut-turut lak tu ada meeting.


Heh!


NUke

4 Comments:

  1. Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...
    Ala,takkan gula-gula pun bleh tergoda.Hahaha.Lain la kambing golek ker.
    FaizalSulaiman said...
    hehehehehe

    meeting time pose sgt2la mengantuknya weh!
    tengku_fir21 said...
    ouwwhh..
    1.mengantuk
    2.botol mineral water atas meja...
    SuKEJunpyo said...
    Hehe..

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.