Sakit hati juga kan bila kita asyik diajukan dengan soalan yang sama berulang-ulang kali. Tak mengapalah, dah Tuhan ciptakan mulut, maka bertanyalah sepuas2 mungkin. Tapi kalau dah sampai tiap2 kali berjumpa dan asyik ditnya dengan soalan2 yang sama je, baran jugak kan?



Lumrah manusia.

Suka nak amik tahu hal2 peribadi orang lain.

Suka tak nak amik tahu perihal diri sendiri yg perlu diperbaiki.

Ada sesetengah perkara memanglah bagus untuk dikongsi bersama, tapi ada kalanya, it's better left unspoken. Ryte? ada sesetengah perkara yang tak boleh dikongsi. Justeru, aku memohon maaf daripada kawan-kawan. Sebab apa?

Ada perkara yang aku tak boleh kongsi. Kerana ianya terlalu peribadi dan berkaitan dengan family.

Full stop.



NUke

10 Comments:

  1. LuVidA^^ said...
    meh share ngn i meh..haha...
    ye...bukan semua bole nk cte kt owg.
    :)
    biarlah rasie..
    silbi abigail said...
    aku suka pic tu..! nasib baik kau tak pose berbual dgn jln tar tu.. biasalah.. org bertanya.. jd aku nak tanya... "lutut sakit ke?" hehehe....
    MohdAmir said...
    Salam ziarah. Blog dan posting yang menarik.

    _______________________
    View Profile: Rantong™un
    flip said...
    asek kongsi problems jek,,sape mau kongsi dwet kamu ngan aku?? wakaka
    HanaKimi said...
    Sejujurnya aku blur pham skt2 je entry ni, tp aku suke pix tu..Comeyyy je(^^)
    rizz said...
    bile org xphm kite..mmg ssh kann
    NUke_Rude said...
    huhu. yeap. susah nak kendali org yang asyik mendesak n bertanya tentang hal peribadi org lain ni.
    [r][a][y] eusouff said...
    ala nuke
    cakap je

    "no komen"

    mcm artis selalu cakap tu.

    [sambil mengangkat tangan]
    NUke_Rude said...
    walaweh.

    gaya artis pulak.
    hebat2.
    cik arie said...
    yea.. da ade tenet sendiri..
    bole la menyesak kat ko nyer pages nih.. haha

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.