Tengah hari
1 Baju Kemeja : RM 39.00
1 Seluar Kerja : RM 49.00
1 Beg Plastik : RM 0.20

Malam
1 Singlet : RM 7.00

Malam
2 Baju Kemeja : RM 69.00
1 Tali Leher : RM 19.90

Jumlah : RM 184.10


Heh. Heh. Heh.

NUke

8 Comments:

  1. farhana said...
    Thumbs up! hahaha
    Afir said...
    Lum sampai harga shoping spree lgi..ahhahaha..
    500 ++ ah, bru gempak..hehhe
    Ungu said...
    kenapa malam sampai ada dua sesi?

    kau dahsyat.
    FaizalSulaiman said...
    beli baju lelaki best weh.aku suka. takdela mahal sangat unless shopping kat g2000.LOL
    zixol said...
    sebab tu duit gaji aku trus masuk simpanan..tinggal bape inggit je utk blanje..

    BAHAYE!
    Joey said...
    dah lama x shopping baju.


    p/s makin gemuk, malas nak try2 baju...huhuhuhu
    W. Hidney said...
    hmmm... mewah!
    NUke_Rude said...
    All:
    terima kasih atas segala komen. Untuk tujuan informasi, aku buat 2 sesi membeli belah pada waktu malam sebab aku ke 2 tempat yg berbeza.

    dan highlight dalam entry ini merupakan:

    Hari Sabtu ialah hari tanpa beg plastik (kat S'gor). Kalau nak jugak, bayar 20 sen.


    cubalah read between the lines. hahaha. ni baru skit je aku test!

    (Cewah!)

    enjhoy!

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.