Perbualan ini berlaku pada hari semalam. Antara seorang blogger, dengan bekas rakan sekerja, bercerita akan perihal seorang sahabat lelaki yang mempunyai isteri yang kini sedang hamil. Nama-nama watak diubah bagi memelihara keharmonian sejagat.


Nuke: Eh, Siti. Bukan ke bini si Mamat tu tengah pregnant?
Siti: A'ah. Ntah, rasanya dah masuk 10 bulan kot.
Nuke: Ish, kau ni. Takkan lah kot. Dia kahwin haritu bulan berapa? Bulan 10 kan?
Siti: Bulan 10 or 11 la. Cuba kira. Sekarang bulan Mac....

(pengiraan sedang berlaku...)

Nuke: Agak-agak lah kau ni, Siti!!!

Nuke: Mana ada orang pregnant 10 BULAN !!!!
Siti: Eh! A'ah la.! Hahahahahha.

Nuke: Hahahha! (Gelak besar jugak! Sambil diperhatikan oleh kawan2 lain dari jauh).




Got the point?
Manusia normal pregnant 9 bulan, brapa hari je.

Original picture credit to Google.

NUke

6 Comments:

  1. FaizalSulaiman said...
    mengandung 10 bulan?

    kalau terlebih hari, let say 2 minggu lepas kandungan asal leh diterima lagi.tp exact 10 bulan tu,,hurmmm....
    Ungu said...
    menyedihkan. apalah nak jadi dengan ini dunia.
    charco said...
    pregnant lama nnt, anak bole jd mcm kyle xy tu :D haha
    zixol said...
    cube ko tny cigu mana yang ajo die bio dlu.haaha
    Joey said...
    entah2 perut dia letak bantal kot..opss
    procover said...
    bukan pregnant 40 weeks ke?

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.