Ok. Aku rasa macam nak gembira. Sebab akhirnya aku berjaya memiliki aset atas nama sendiri. Tapi, semalam; abang aku terlibat dalam kemalangan on the way nak ke tempat kerja dia.

So, tak boleh nak gembira sangat.

I got something, while he lost something.






Nasib baik dia panjang umur lagi. Dia kata "nasib baik muka aku okay! Kalau tak nanti, tak 'market' lah weh...!"

Sabar saja lah.

NUke

2 Comments:

  1. FaizalSulaiman said...
    fuhhh

    dahsyat seh!

    sib bek penunggang takde pape.hehehe
    Mahasiswa Malaysia said...
    dahsyatnyer

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.