Remember aku pernah review album 'Out of Ashes' daripada kumpulan Dead By Sunrise? Okay, single pertama dorg - 'Crawl Back In' mmg dah lama receive airplay & video clip pun slalu je main kat MTV. Minggu ni, dorg releasekan single kedua lak; 'Let Down'.

Sedap gak sebenarnya lagu ni. Aku nyer favourite song drpd album diorg nih.





Song : Let Down
Artist : Dead By Sunrise

Album : Out of Ashes

MyRate: 4.0 / 5.0


NUke

3 Comments:

  1. ♥chentaMAYA™ said...
    ok la~
    peAnut said...
    haihh..how come ak xtau pn
    LP ade wt side project yg nie..
    hmm..betape ak da ketinggalan
    dgn grup ni..
    NUke_Rude said...
    haha.. actually, lagu2 side project dorg ni ada yg lg sdap dr LP.

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.