Guess what? Aku masih di office. Banyak sangat kerja dowh!

7:14 PM.

Ada 7 meja dalam department aku nih.
Dan diketuai oleh 1 manager.
Dan 4 yang lain adalah kami, si pekerja di bawah seliaannya.

Walau apa pun komen buruk yg diberikan kepada department ini,
aku hanya mendengar. Kerana apa? aku bekerja dgn mereka,
aku tahu apa yang mereka lakukan.

Lagipun, inilah sumber rezki ku.


Terima kasih.

NUke

7 Comments:

  1. Boy said...
    whoa. 714.
    [r][a][y] eusouff said...
    aiyoooo

    alter time post entry ke encik nuke?

    hahhaa

    i likeee
    Janggel said...
    owh sangat rajin bekerja ya...bagus2!
    tengku_fir21 said...
    ader 7 meja 1 manager+4 pekerja selaan manager=5 meja
    lagi 2 meja hilang
    hahaha


    jgn campur politik organisasi
    Hans said...
    sabo aje le ..
    arie said...
    714.. nombor yg xde lengkungan..
    my fav^^
    NUke_Rude said...
    terpaksalah kerja rerajin. Sebab hujung bulan dapat gaji. tapi kalau x rajin pun dapat gaji juga. Huhu.

    mmg kna bersabar, sbb aku ni br 4 bln kerja. huhu..

    lagi 2 meja tu.. mmg kosong. And skang ni pun tgh nk hire temporary staffs. ada yg berminat?

    saya tak alter time utk entry ni, mmg kebetulan waktu nk menulis, jam 7.14 ptg. dan idea itu dtg spontan.

    714 nombo yg xde lengkungan? apa maksudnya?

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.