Sini aku senaraikan lagu2 yg layak ke final AJL24 mngikut turutan:-

1. Aku Skandal - Hujan
2. Tak Mungkin Kerna Sayang - Alyah
3. Aurora - Estranged
4. Bengang - Akim
5. Aku Rindu Sayang Kamu - Black
6. Dan Sebenarnya - Yuna
7. Rindu Terhenti - Tomok
8. Pakai Buang - Stacy
9. Kau Aku - Aizat
10. Pergi - Aizat
11. Situasi - Bunkface
12. Bencinta - Faizal Tahir (digantikan oleh Shila)
13. Cinta Adam & Hawa - Misha Omar
14. Masih Jelas - Hafiz

More update on AJL later.

NUke

8 Comments:

  1. LuVidA^^ said...
    apis apis.

    =D
    charco said...
    wow...mcm best je AJL kali ni..hurm..

    tak tau nk support mne satu,byk lagu best..

    Faizal Tahir - Bencinta (kot!)

    mode: lega seketika + rindu si oren
    NiZaM said...
    lagu aizat untuk talentime xdapat ek..

    not bad gak shila nanyi lagu bencinta boleh masuk final
    Adam Arjuna said...
    thanks for the info walopon aku di tempat kejadian pd setiap minggu show tu... hehe

    redha je ngn yg terpilih tu.. sbb rasanya ada lebih baik patut dpt.. adoyai...
    «♪Ruff♪» said...
    best2...saingan yg hebat2 belaka...faizal tahir kot....menang
    tengku_fir21 said...
    terima kasih untuk info...
    tk tgk ar semlm..
    aZizoL said...
    dah lame gile aku xtgk tv..
    NUke_Rude said...
    tapi.. aku rasa cam yuna or bunkface la yg menang.. huhu

Post a Comment



Segala kenyataan yang terdapat di dalam laman ini hanyalah pandangan peribadi penulis sahaja; dan tidak wajar dijadikan rujukan ilmiah. Semua nukilan adalah karya asli NUke_Rude MELAINKAN setiap perkara yang telah diperjelaskan sumber-sumbernya. Sebarang paparan semula adalah dilarang tanpa kebenaran bertulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas kesan daripada salah laku yang disebabkan oleh tindakan pembaca itu sendiri.

 

K2 Modify and NUke Rude Blog 2010 | Use it. But don't abuse it.